UFC 310: Pantoja vs. Asakura (07.12.2024)

nie wykluczam, ale tak samo nie wykluczam, że Garry to ugra. Rzuciłem za drobne co by potem nie żałować
Warto nawet główny zakład garrym lekko skontrować, też lekko mam wrażenie, że mocno przeszacowany ten kurs. Garry to nie karakan żeby go na stojącą mongoł dusił jak szmatę.

A mokabe z brzeskim nie bierzesz przed czasem ?
Przed czasem jest praktycznie ten sam kurs co normalnie... Roznica pare groszy.. Jakby dawali z 1.50 to jak najbardziej. Murzyn dla naszego jest nie do przeskoczenia, zaden lucky punch nie pomoze Lukaszowi

Ja gram za freebeta od fortuny:

Hooper sub
Luque ko/sub
Battle sub

Reszte trzymam dla siebie bo jakies zle juju nawiedza mnie jak dziele sie betami przed galą, ale Luque wg mnie dog gali. Reszta tez latwa do typowania, imo karta do zarobku

1733513233441.png

Do tasmy Van / Durden pow. 1.5 rundy

Van wg mnie to wezmie ale pierwsza runda zawsze w plecy, Durden finiszerem tez nie jest wielkim

1.65 na betclicu ko
Faktycznie zagram polacze z Babilonem i Fame mma jako ze to 1 walka to zrobie uklon w strone Polaka i zagram ze przegra przez ko lub tko.. Choc to wcale nie musi byc taki pewniak, tu moze byc jednostronna decyzja dla Bambo.. Ale ryzyk fizyk

8 takich kuponów plus Evolev dec. + Gane dec. + Rakmanov przed czasem kurs 5,49 za 1100 zł

Attachments

• IMG_5853.jpeg
    IMG_5853.jpeg
    64.7 KB · Views: 84
8 takich kuponów plus Evolev dec. + Gane dec. + Rakmanov przed czasem kurs 5,49 za 1100 zł
Ladnie to siadzie.. Martwi mnie fakt ze nie ma tutaj zelaznego pewniaczka Pantoji.. Gosc na ziemi bedzie bawil sie z japoncem jak z malym noworodkiem

Faktycznie zagram polacze z Babilonem i Fame mma jako ze to 1 walka to zrobie uklon w strone Polaka i zagram ze przegra przez ko lub tko.. Choc to wcale nie musi byc taki pewniak, tu moze byc jednostronna decyzja dla Bambo.. Ale ryzyk fizyk
Co na fame? Ja mysle pelen dystans u normana i te dwa pojeby-szadzinski ponizej 1.5r.
Na babilonie cos polecasz ?

Co na fame? Ja mysle pelen dystans u normana i te dwa pojeby-szadzinski ponizej 1.5r.
Na babilonie cos polecasz ?
Fame Tazzy, Muradov, w walce pojebow brak decyzji, Wronek Babilon Labryga, Kolecki, łazarz.. Ale fame to fame wiadomo... Kupon bardziej dla zabawy.. Lexy i Koziolek tez powinni wejsc

Gala dogów chyba, bo nie widzę sensu tutaj na jakieś duble na faworytów
Pantoja i Gane raczej powinno wejść ale to wciąż poniżej 2, może z Mongołem tripla. Edit: w sumie po zastanowieniu lepiej Reyesa dać niż Pantoję, bo ten jak się będzie bawiłw stójce to może zebrać. Mi się np nie podoba bet na Evoleva, niby dlaczego ma go Sterling nie wyleżeć a nawet i nie poddać.

Luque vs Gorimbo typ: 2 kurs: 1.6

Widzę tu typową walkę w stylu ''stary weteran kontra młoda świeża krew'' a do tego bardzo dobry kursik jak na takie zdarzenie. Obejrzałem wszystkie odcinki UFC Embedded co do tej gali i to jaka motywacja i pewność siebie bije z Gorimbo przebija każdą skalę. Czuć, że dla Afrykańczyka to walka o wszystko, o lepsze życie nie tylko dla niego ale też i jego rodziny. Przy takim nastawieniu nie widzę tu jakichkolwiek szans na wygraną Brazylijczyka. Co do Vicenta.... od dawna mówi się o jego dużych problemach z głową, ostatnia walka z Buckleyem pokazała to już ewidentnie i teraz to nie już tylko domysły fanów a fakty. To jak się zaprezentował Luque w tamtej walce można nazwać tylko jednym słowem ''tragedia'' - brak jakiejkolwiek woli walki, dziwne zachowanie w samej walce...widać gołym okiem, że temu panu już się po prostu nie chce. Dodając 1 + 1 czyli mistrzowskie nastawienie do walki Gorimbo oraz zupełnie drugi biegun u Luque faworytem tej walki może być tylko jedna osoba.
Bardzo mi się spodobało co sam Themba powiedział przed walką "jeśli mój przeciwnik nie wyjdzie tak samo zmotywowany i nastawiony do tej walki jak ja , to sprawię, że będzie to wyglądało na bardzo łatwą robotę''.

Widzę tu typową walkę w stylu ''stary weteran kontra młoda świeża krew'' a do tego bardzo dobry kursik jak na takie zdarzenie. Obejrzałem wszystkie odcinki UFC Embedded co do tej gali i to jaka motywacja i pewność siebie bije z Gorimbo przebija każdą skalę. Czuć, że dla Afrykańczyka to walka o wszystko, o lepsze życie nie tylko dla niego ale też i jego rodziny. Przy takim nastawieniu nie widzę tu jakichkolwiek szans na wygraną Brazylijczyka. Co do Vicenta.... od dawna mówi się o jego dużych problemach z głową, ostatnia walka z Buckleyem pokazała to już ewidentnie i teraz to nie już tylko domysły fanów a fakty. To jak się zaprezentował Luque w tamtej walce można nazwać tylko jednym słowem ''tragedia'' - brak jakiejkolwiek woli walki, dziwne zachowanie w samej walce...widać gołym okiem, że temu panu już się po prostu nie chce. Dodając 1 + 1 czyli mistrzowskie nastawienie do walki Gorimbo oraz zupełnie drugi biegun u Luque faworytem tej walki może być tylko jedna osoba.
Bardzo mi się spodobało co sam Themba powiedział przed walką "jeśli mój przeciwnik nie wyjdzie tak samo zmotywowany i nastawiony do tej walki jak ja , to sprawię, że będzie to wyglądało na bardzo łatwą robotę''.
Luque sub!!

Wg mnie zachowanie Thembo to przesada, gada juz o zdobyciu pasa (ta mh), moze sie przejechac.. wiadomo takie zero pokory nie raz juz zaprowadzilo daleko zawodnikow ale musza jeszcze isc za tym umiejetnosci. Wg mnie dostanie lekcje pokory

Last edited:
Tutaj mimo potężnych faworytów może wydarzyć się wszystko.

Luque, Harry, Sterling, Choi, Durden.

Na moje to Mitchell, Gane, Pantoja najpewniejsze

Dużo sensu ma ten bet. Tak jak mówisz Luque to już wrak o czym świadczą jego ostatnie pojedynki. Fajna analiza no może poza tymi cytatami które nie mają praktycznie żadnego znaczenia. Jest ryzyko że Luque zapnie jakieś duszenie przy ewentualnej próbie obalenia Gorimbo stąd moja lekka niepewność co do tego zakładu.

Pantoja i Gane raczej powinno wejść ale to wciąż poniżej 2, może z Mongołem tripla. Edit: w sumie po zastanowieniu lepiej Reyesa dać niż Pantoję, bo ten jak się będzie bawiłw stójce to może zebrać. Mi się np nie podoba bet na Evoleva, niby dlaczego ma go Sterling nie wyleżeć a nawet i nie poddać.

Dla mnie Reyes to totalny nobet, nie po tym kursie. Obydwaj mają szczękę mocno niepewną po tylu nokautach, obydwaj dawno postprime. Reyes faworytem, ale kurs na niego powinien być w okolicach 1.45, tak samo uważam z Gane.

Myślę, że Reyes i Gane to ugrają, ale są faworytami 65-35 max, a kursy są takie jakby byli 85-15.

Volkov ostatnio w starciu z Pavlovichem wyglądał bardzo dobrze, oczywiście to inny typ fightera niż Gane, ale uważam, że granie Cirila po tym kursie jest mocno nieopłacalne w stosunku do ryzyka.

Dużo sensu ma ten bet. Tak jak mówisz Luque to już wrak o czym świadczą jego ostatnie pojedynki. Fajna analiza no może poza tymi cytatami które nie mają praktycznie żadnego znaczenia. Jest ryzyko że Luque zapnie jakieś duszenie przy ewentualnej próbie obalenia Gorimbo stąd moja lekka niepewność co do tego zakładu.
Bracie ale jest robienie czopki na przypał a napierdalanie panczy z serca...

Back