UFC 310: Pantoja vs. Asakura (07.12.2024)

Rakhmanova i pantoje bym jedynie z tego pograł
Wlasnie ja bym odpuscil, nigdy nie gram debiutantow i Garry / Rakhmanov dwa prospekty, kazach pokazal, ze nie jest nietykalny. Grajcie faworytow na tasmahc, wg mnie to prosta karta, ciezka na dog’ow.

Wlasnie ja bym odpuscil, nigdy nie gram debiutantow i Garry / Rakhmanov dwa prospekty, kazach pokazal, ze nie jest nietykalny. Grajcie faworytow na tasmahc, wg mnie to prosta karta, ciezka na dog’ow.
Pantoja słusznie jest faworytem ale może coś wyłapać. Oglądałem Asakure i w obszarze graplerskim na pewno będzie odstawał ale za to w stójce ma pełen arsenał, począwszy od boksu, high kicków czy potężnych kolan na korpus skończywszy na świetnych kontrach na cofce. Japończyk schodzi wagę niżej co powinno dać mu dodatkowo przewagę fizyczną.

Pantoja to wezmie doswiadczeniem pewnie pojdzie na pkt i bedzie jakies 4-1 na jego korzysc. Kazacha po malym kursie trzeba brac bo to naprawde kawal zawodnika i watpie zeby taki Garry mu zabral 0 z rekordu brzeski wylapie to tez pewniak czuje ze nawet przed czasem, trzeba poczekac na kursy, ze on jeszcze jest w Ufc to jest nieporozumienie do tego wezme Movsara podoba mi sie od jego pierwszych wystepow a Sterlinga wprost nie cierpie ale tu tez raczej bedzie decyzja.. Mam nadzieje ze doda troche swiezosxi w topce Rusek.. Do tego z Fame mma Muradov w boksie z Normanem no i z kolejnej gali Buckley z Covingtonem, mysle ze stojkowo porobi Colbiego latwo i nie da sie sprowadzac plus ostatni typ Kape z Silva no i okolo kursu 10 powinno sie zakrecic

Pantoja słusznie jest faworytem ale może coś wyłapać. Oglądałem Asakure i w obszarze graplerskim na pewno będzie odstawał ale za to w stójce ma pełen arsenał, począwszy od boksu, high kicków czy potężnych kolan na korpus skończywszy na świetnych kontrach na cofce. Japończyk schodzi wagę niżej co powinno dać mu dodatkowo przewagę fizyczną.
No bet, z zasady nie gram debiutantow. Za malo danych z poziomu UFC.

Widzę, ze wszyscy jestescie pewni evloeva. To chuj postawie chociaz ja tak sterlinga nie skreslam ale w sumie ruska nie widzialem w akcji, będzie na Was :D

Dane są dostępne bo Horiguchi, Kape czy Archuleta których pokonał to przecież poziom UFC.
Na Tapology jest, ze przegral z Manelem i Horiguchim. Na przestrzeni 4 lat z poziomu UFC wygral z Archuletą tylko. Nie przemawia do mnie taki rekord, zeby grac te walke w te czy inna strone.

Dane są dostępne bo Horiguchi, Kape czy Archuleta których pokonał to przecież poziom UFC.
miałem napisać, że chyba odwrotnie ale @Ceylon szybciej wyłapał
Z Hyogi raz wygrał raz przegrał przez KO.

Pokonywał tylko skosów i jednego meksykańca, nie ma na rozkładzie żadnego -ova czy poważniejszego brazola. Może być gwałt w parterze.

Na Tapology jest, ze przegral z Manelem i Horiguchim. Na przestrzeni 4 lat z poziomu UFC wygral z Archuletą tylko. Nie przemawia do mnie taki rekord, zeby grac te walke w te czy inna strone.

miałem napisać, że chyba odwrotnie ale @Ceylon szybciej wyłapał
Z Hyogi raz wygrał raz przegrał przez KO.

Pokonywał tylko skosów i jednego meksykańca, nie ma na rozkładzie żadnego -ova czy poważniejszego brazola. Może być gwałt w parterze.
Panowie musicie doczytać. Jasne były 2 walki z tymi przeciwnikami co nie zmienia faktu że znokautował Horiguchiego (co jest na prawdę nie lada wyczynem i pokazuje jaka moc drzemie w jego bombach) który ma 7-1 w UFC i pokonał Kape. Ja sam nie pogram tej walki ale uświadamiam tylko że Asakura jest poniekąd sprawdzony na wysokim poziomie.

Niech się dzieje
Screenshot_2024-12-01-13-38-24-766_cz.greep.sts.jpg

Bardzo fajny kurs 1.80 na decyzje w walce Gane vs. Evolev, 3 rundy duża klatka, Gane tez wraca po długiej przerwie więc będzie się spokojnie rozkręcał, ale ruska nie skończy

Pantoja wytrze tym japońcem matę albo go ustrzeli. Tyle w temacie tej walki.

Kazach po tym kursie ryzykowny do gry bedzie dobra pizganka + 5 rund to samo Evolev, Sterling ma mocny parter
Szczerze? Nie boję się nikogo z tej 5 żeby mógł przegrać. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. A co do Evloeva to dawno dawno temu mówiłem że może zostać mistrzem szkoda że ta walka z topuria się nie odbyła ale czuję że taka będzie walka o pas więc ciekawiej

Shavkata mozna sprobowac przed czasem jak ktos sie decyduje go grac. Cejudo mowil ze slyszal, ze Kazach skonczyl Ian’a na sparingu

Szczerze? Nie boję się nikogo z tej 5 żeby mógł przegrać. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. A co do Evloeva to dawno dawno temu mówiłem że może zostać mistrzem szkoda że ta walka z topuria się nie odbyła ale czuję że taka będzie walka o pas więc ciekawiej
Wydaje mi się że to będzie trudniejsza walka dla Gane niż się większość spodziewa.

Wydaje mi się że to będzie trudniejsza walka dla Gane niż się większość spodziewa.
Gane podobno dużo parteru ćwiczył po walce z Jonsem, w stójce tez powinien być lepszy a napewno szybszy. Ale fakt nie taka łatwa walka

Back