UFC 310: Pantoja vs. Asakura (07.12.2024)

Gane podobno dużo parteru ćwiczył po walce z Jonsem, w stójce tez powinien być lepszy a napewno szybszy. Ale fakt nie taka łatwa walka
Chodzi o to że Volkov to jak na fajtera inteligentny gościu i może wprowadzić takie korekty względem pierwszej walki które maksymalnie utrudnią zwycięstwo Cyrilowi.

Warto wziac pod uwage ze Volkov wraca po kontuzji kolana, to z tego powodu walka zostala przeniesiona.
No jeszcze to dzięki za info, tym bardziej dobrze, że Gane wziąłem jak jeszcze po 1.4 chodził. Wypstryka znowu Volkowa. W sumie to najgorszy rodzaj przeciwnika dla ruska, szybki wielkolud z dobrą defensywną stójką.

Trochę offtop. Gdzie się opłaca teraz założyć konto? Unibet zrezygnował z Polski....

Warto wziac pod uwage ze Volkov wraca po kontuzji kolana, to z tego powodu walka zostala przeniesiona.
Jaka to była dokładnie kontuzja? Raczej lajtowa bo stanowczo za krótka absencja na zerwanie czy nawet naderwanie któregoś z wiązadeł.

Coś czuję w piętach, że Volkov bez żadnego problemu rozmontuje tym razem Gane. Ale nie stawiam nic za duże pieniądze bo pierwszyvraz na betclicku będę grał więc gram jeden kupon za 5 dyszek.

Rakhmanov przed czasem
Volkov decyzja
Doo hoi choi
Reyes

Ja tylko przypomne ze gdzies 4 lata temu gdy Volkov byl moim zdaniem lepszy, szybszy, swiezszy walczyl z naszym Tyburem, walka poszla na punkty, wygral ja Rosjanin ale Tybur mocno mu sie postawil w stojce, Tybur w stojce urwal moim zdaniem nawet runde a w 3 rundzie kursy byly wyrownane na zywo wiec jesli Tybura mogl sie postawic Volkovovi w stojce to tymbardziej Gane ktory jest o niebo lepszym stojkowiczem powinien lekko rozpykac Alexa i nie zdziwie sie jak ta walka bedzie od poczatku do konca pd jego dyktando. Jest mniej rozbity jest szybszy i jego ciosy zdecydowanie wiele wiecej waza. Tez skusze sie na Cirila mimo niskiego kursu na wage ciezka, moze nie pojdzie to na glowny kupon ale gdzies go napewno umiejscowie

Siła fizyczna Ruska może być dla Aljo nie do przeskoczenia, przypominam że Yan rzucał nim chciał w 1walce - zanotował aż 7 sprowadzeń.
Trochę tak, ale w drugiej walce już było ciężej. Sterling mimo wszystko jest niebezpieczny i nie skreslalbym go mimo wszystko. Kurs na Evoleva jest strasznie niski

Trochę tak, ale w drugiej walce już było ciężej. Sterling mimo wszystko jest niebezpieczny i nie skreslalbym go mimo wszystko. Kurs na Evoleva jest strasznie niski
Wiadomo, w 1 walce z Yanem Sterling zapewne dawał się obalać bo sam nie potrafił przenieść walki do parteru a bardzo pasowała mu ta płaszczyzna. Mimo wszystko jeśli ktoś ma tu obalać i kontrolować to raczej będzie to Movsar. Nie wiem jaki kurs jest obecnie ale kurs wyjściowy na Evloeva nie był niski.

ja to gram singla na Garriego, kurs 4 imo przesada,a oczyma wyobraźni widzę, że jak przetrwa początek to na punkty może wypykać

Rakhmanov przed czasem
Pantoja przed czasem
+ Gane
Tez prezentuje sie godnie
Dodalbym Luque ale sam jestem ciekaw ile z niego zostalo

To walka 5 rundowa....bedzie zbyt duze tempo i zbyt duzo ciosow zeby doszlo do decyzji.. Rakhmanov bierze to przed czasem 1.70 brac i nie szukac innych opcji. O jeden most za daleko dla irlandczyka
nie wykluczam, ale tak samo nie wykluczam, że Garry to ugra. Rzuciłem za drobne co by potem nie żałować

Back