UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya (17.08.2024)

Nicoll i Gamrot przez poddanie jak najbardziej jestem sobie w stanie wyobrazic. Co do pozostalych nie wiem, ale kibicuje, powodzenia :beer:

Pograłem pierwsze kupony, ale nic grubiej. Po analizie odrzuciłem kilka opcji o których myślałem wcześniej. Pewnie dorzucę coś wieczorem. Póki co gram tak:
250 -> 978
Tafa + Rozenstruik + Erceg @3.91

100 -> 749
Tafa + Rozenstruik rozpocznie się 2r + Erceg na punkty @7.50

50 -> 863
Li przez KO + Nicoll + Rozenstruik @17.26

Powodzenia :beer:
Wystraszyliście mnie z tym Walkerem i jednak anulowałem dwa górne kupony (na Unibecie można zrobić cashback 100% przed rozpoczęciem gali). Zaraz wyklikam coś nowego, może zamiast wygranej wrzucę rozpoczęcie 2 rundy w walce Walkera z Tafą. Jak tam będą obalenia i klincz pod siatką ze strony Walkera, to powinni wejść w 2 rundę.

Wystraszyliście mnie z tym Walkerem i jednak anulowałem dwa górne kupony (na Unibecie można zrobić cashback 100% przed rozpoczęciem gali). Zaraz wyklikam coś nowego, może zamiast wygranej wrzucę rozpoczęcie 2 rundy w walce Walkera z Tafą. Jak tam będą obalenia i klincz pod siatką ze strony Walkera, to powinni wejść w 2 rundę.
Mam nadzieję, żę to nie ja odwiodłem Cię od tego pomysłu bo nie analizowałem tej walki w ogóle ciekawiły mnie po prostu argumenty jakie posiadasz na Tafe.

Mam nadzieję, żę to nie ja odwiodłem Cię od tego pomysłu bo nie analizowałem tej walki w ogóle ciekawiły mnie po prostu argumenty jakie posiadasz na Tafe.
Nie, ja w sumie tez nie analizowalem za bardzo tej walki :smile: Obejrzalem przed chwilą jeszcze raz ostatnie pojedynki Tafy i walke Walkera z Brzeskim i stwierdzilem, ze przebieg tej walki to jednak zbyt duza loteria. Aktualnie mysle, czy warto grac Kenana Songa lub Stewarta Nicoll. Jest jeszcze troche czasu do gali.

Czemu nie Erceg przed czasem? Chodzi po 3.5 na fortunie. Erceg o wiele wiekszy zasieg, na 12 wygranych az 6 poddań i dwa ko. KKF przegrywal 3 razy przez ko i 3 przez poddanie na lacznie 11 przegranych ( ponad polowa )

Na Unibecie Erceg przez finisz @4.40
Moze wrzuce to na jakas tasme bo kurs fajny, aczkolwiek najbardziej prawdopodobna wydaje mi sie decyzja na korzysc Ercega.

Na Unibecie Erceg przez finisz @4.40
Moze wrzuce to na jakas tasme bo kurs fajny, aczkolwiek najbardziej prawdopodobna wydaje mi sie decyzja na korzysc Ercega.
Bedzie finisz, ja juz mam pogranego przed czasem :)

Glowny z 4 pozycjami i jeden wariat za drobne na prelimsy z Ercegiem przed czasem

Attachments

• IMG_5908.jpeg
    IMG_5908.jpeg
    231.3 KB · Views: 49
  • IMG_5907.jpeg
    IMG_5907.jpeg
    184.8 KB · Views: 49
Ja poprawilem wycofane zakłady:
200 -> 612
Rozenstruik + Erceg + Tafa Walker walka rozpocznie się w 2r @3.06

200 -> 893
Rozenstruik walka rozpocznie się 2r + Erceg + Song @4.47

50 -> 863
Li przez KO + Nicoll + Rozenstruik @17.26 (Li przez KO mega życzeniowy bet, ale za drobne próbuję po takim kursie)

Po północy zagram sobie jeszcze jakiegoś dzika za stówkę na Fortunie - "Niedziela z fartem"

:beer:

Ja poprawilem wycofane zakłady:
200 -> 612
Rozenstruik + Erceg + Tafa Walker walka rozpocznie się w 2r @3.06

200 -> 893
Rozenstruik walka rozpocznie się 2r + Erceg + Song @4.47

50 -> 863
Li przez KO + Nicoll + Rozenstruik @17.26 (Li przez KO mega życzeniowy bet, ale za drobne próbuję po takim kursie)

Po północy zagram sobie jeszcze jakiegoś dzika za stówkę na Fortunie - "Niedziela z fartem"

:beer:
Dawaj Ercega przed czasem za 100 i bedzie bajka :)

Nie, ja w sumie tez nie analizowalem za bardzo tej walki :smile: Obejrzalem przed chwilą jeszcze raz ostatnie pojedynki Tafy i walke Walkera z Brzeskim i stwierdzilem, ze przebieg tej walki to jednak zbyt duza loteria. Aktualnie mysle, czy warto grac Kenana Songa lub Stewarta Nicoll. Jest jeszcze troche czasu do gali.
No kursy bardzo dobrze odzwierciedlają szanse obu zawodników w pojedynku Tafy z Walkerem czyli praktycznie zerowe value w obie strony. Co do Songa to też o nim pomyślałem jak pierwszy raz zerkałem na kartę, schodzi wagę niżej, z Garrym nie najgorzej wyglądał a Glenn po tym dłuższym powrocie słaba dyspozycja. Martwi tylko nie najmocniejsza szczęka Kenana bo Glenn ma czym uderzyć. O Nicollu pisałem wyżej że warto się przyjrzeć.

MyBookie oferuje 100% podwojenia pierwszego zakladu po rejestracji. Sprawdzcie czy wam dziala i jakcos podam wam kod promocyjny

Kompletnie nie potrafię wytypować wyniku walki Dricusa z Adesanya. Za każdym razem jak o tym myślę to mam inne wyobrażenie przebiegu tego pojedynku :smile: Bukmachersko oczywiście odpuszczam, ale jestem zwyczajnie ciekawy jak to się rozstrzygnie.

Do dzis uznawałem te walkę za No bet i dalej tak uznaje, do bezpiecznika tylko dorzuciłem Adesanye

Adesanya 1.9
Adesanya KO/TKO 3.7
Tafa 1.85
Tuivasa vs Rozenstruik under 1.5 1.55
takie se 4 typy gram

obejrzalem wszystkie 'embled' ahh motywacja zawodnika, ostatnia forma w walkach, k...a mać jeśli ktoś chce stawiac na tego ji chinga to chyba wiadomo z kim na łby sie pozamieniał. Carlos roobi tą walkę w efektownym stylu i na luzie.
Chyba goście stawiający za 5 zł taśmy grają chinczyka, az mi glowa boli.

Back