Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na dziure..Jak dobrze, że kurs na Gamrota był wystarczająco niezachęcający do gryWAR Erceg
![]()

Kenan wyglada solidnie, Ercega sie boje troche grac Franca jest bardzo dynamiczny i ma czym jebnac.

mowilem.Dricuss SUB![]()

Dricus udusi czarnucha Brachu...![]()
Będzie bił murzyna w parterze, aż sędzia przerwie.
![]()

Janisz już dawno nie komentuje ksw :)Mi Erceg zamykał na 1.5k, ale to już historia. Noc zarwana, gala na minus. Trzeba będzie bukmachersko podbić KSW. Będę akurat na weselu, więc przynajmniej unikne oglądania tego cyrku i słuchania Janisza.
Acha to tym lepiej dla wszystkich. Ja od dawna nie oglądam z polskim komentarzem, a teraz mam Viaplay to pewnie bym obejrzał gdyby nie weseleJanisz już dawno nie komentuje ksw :)

Wyleczył mnie z ruszania czegokolwiek w stronę debiutantów.Mega słabo to zrobił Nicoll. Duzo chaosu i zupelnie niepotrzebne to oddanie glowy. To pewnie przez debiut.
no blad jakzwykle bo dalem sie przegadac opiniom i nie posluchalem swojego instynktu.
Słona Niedziela tak zwana, łączę się w bólu heheMi Erceg zamykał na 1.5k, ale to już historia. Noc zarwana, gala na minus. Trzeba będzie bukmachersko podbić KSW. Będę akurat na weselu, więc przynajmniej unikne oglądania tego cyrku i słuchania Janisza.
Cóż, raz się przegrywa, raz się przegrywa?no blad jakzwykle bo dalem sie przegadac opiniom i nie posluchalem swojego instynktu.
Słona Niedziela tak zwana, łączę się w bólu hehe

Poszło pod bezpiecznik.
![]()