UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya (17.08.2024)

obejrzalem wszystkie 'embled' ahh motywacja zawodnika, ostatnia forma w walkach, k...a mać jeśli ktoś chce stawiac na tego ji chinga to chyba wiadomo z kim na łby sie pozamieniał. Carlos roobi tą walkę w efektownym stylu i na luzie.
Chyba goście stawiający za 5 zł taśmy grają chinczyka, az mi glowa boli.
Jak ty kompletnie pijany mistrzu :DC:

obejrzalem wszystkie 'embled' ahh motywacja zawodnika, ostatnia forma w walkach, k...a mać jeśli ktoś chce stawiac na tego ji chinga to chyba wiadomo z kim na łby sie pozamieniał. Carlos roobi tą walkę w efektownym stylu i na luzie.
Chyba goście stawiający za 5 zł taśmy grają chinczyka, az mi glowa boli.
Bracie!

Mega słabo to zrobił Nicoll. Duzo chaosu i zupelnie niepotrzebne to oddanie glowy. To pewnie przez debiut.

patrząc na main event. kursy sa wystawione dobrze 50/50 w takiej sytuacji przyjrzyjmy się czynnikom pobocznym wielce ważnym mogącym decydować o przewadze na tym poziomie. chyba każdy by tu wskazał psychike, jeśli przed samą konfronracją Adesanya zdawał się być bardzo mocny psychicznie, co jest i tak dziwne, bo został w ostatniej walce po prost stłamszony..... To co pokazał teraz? Się rozpłakał. Mistrz się pobeczał. Czy postawibyście swoje pieniądze na płaczącego fightera? Ja nigdy. to tylko przestroga. Szczerze zachęcam do zagrania tej walki na ''żywo'' i zobaczenia jak beksa się pokaże w 2 pierwszych minutach walki. Lub w całej 1 rundzie, jeśli DDP bedzie dominował to wiadomo co grać, możliwe że Beksa weżmie moc z łez i to go napędzi, jeśli wygra 1 runde to wtedy ładowałbym hajs na niego. Podsumowując zalecam cieszyć się samą walką i obserwować na szybko pierwszą runde.

Wystraszyliście mnie z tym Walkerem i jednak anulowałem dwa górne kupony (na Unibecie można zrobić cashback 100% przed rozpoczęciem gali). Zaraz wyklikam coś nowego, może zamiast wygranej wrzucę rozpoczęcie 2 rundy w walce Walkera z Tafą. Jak tam będą obalenia i klincz pod siatką ze strony Walkera, to powinni wejść w 2 rundę.
Byłoby po kuponach dwóch właśnie. Tafa był sporą miną.

Gamer SUB?
4f8621a2-9dc3-410c-93da-166e3b87d6a1_text.gif

Back