Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kenan wyglada solidnie, Ercega sie boje troche grac Franca jest bardzo dynamiczny i ma czym jebnac.Erceg + Kenan - 2.48
Myślę, że tu parter zrobi robotę. Druga sprawa, że Erceg wyglądał wybitnie na tle Pantoji. Kai do niedawna niemiał nokautów, niema co robić z niego finisheraKenan wyglada solidnie, Ercega sie boje troche grac Franca jest bardzo dynamiczny i ma czym jebnac.
Daj kupon to skopiuje

W mma nie można być pewnym bo już nie raz udowodniono, że dobre analizy na papierze weryfikuje rzeczywistość: struckland vs izzy, whitaker vs du plesis. Patrząc jednak na ostatnie walki moim zdaniem Erceg słusznym faworytem. Dodam tylko, że rok czasu przerwy to i plus i minus. Raz że organizm wraca do normy dwa, że może być trochę rdzy. Erceg ma mocna banię. Kai tylko 2 razy wygrał przez nokaut z czego raz z past prime Codym. Erceg bokserski jest dobrze ułożony, a w parterze wydaje mi się być lepszym zawodnikiem.Wszyscy tacy pewni tego Ercega? Gość zrobił dobre wrażenie, ale ma tylko 4 walki w UFC, a Kai-Kara sroce spod ogona nie wypadł, a kurs na Ercega dość niski.
Ja gram Nicolla na prelimsowej tasmie razem z Jenkinsem, Santos i NolanemMoże warto też się przyjrzeć newcomerowi Nicollowi, dobry silny grappler a Aguilar już w ostatniej walce zdaje się wygrał farcikiem.
Santos i Jenkinsdwa pewniaczki 1.40+ potrzebne![]()
Burns to bierzeSantos i Jenkins

Wczesniej myslalem ze Tafa pewnie a teraz nie wiem do konca, przymuł jest wiekszy i ciezszy, bedzie obalał.Pograłem pierwsze kupony, ale nic grubiej. Po analizie odrzuciłem kilka opcji o których myślałem wcześniej. Pewnie dorzucę coś wieczorem. Póki co gram tak:
250 -> 978
Tafa + Rozenstruik + Erceg @3.91
100 -> 749
Tafa + Rozenstruik rozpocznie się 2r + Erceg na punkty @7.50
50 -> 863
Li przez KO + Nicoll + Rozenstruik @17.26
Powodzenia![]()
Ta mhBurns to bierze![]()
Pewny jesteś tego Tafy? Chciałem go pograć ale jak zobaczyłem że przeciętny Usman zrobił go zapaśniczo to odpuściłem.Pograłem pierwsze kupony, ale nic grubiej. Po analizie odrzuciłem kilka opcji o których myślałem wcześniej. Pewnie dorzucę coś wieczorem. Póki co gram tak:
250 -> 978
Tafa + Rozenstruik + Erceg @3.91
100 -> 749
Tafa + Rozenstruik rozpocznie się 2r + Erceg na punkty @7.50
50 -> 863
Li przez KO + Nicoll + Rozenstruik @17.26
Powodzenia![]()
Jak chcesz próbować to najlepiej przez poddanie choć jego wygrana jest bardzo mało prawdopodobna.Burns to bierze![]()
Nie, odpuść Tafe, huj wie co tam sie wydarzy. Wg mnie to moze byc najwieksza mina tej galiWczesniej myslalem ze Tafa pewnie a teraz nie wiem do konca, przymuł jest wiekszy i ciezszy, bedzie obalał.
Miną tego bym nie nazwał bo jednak kurs dość duży, za mine uważam bet powiedzmy w granicach 1.01-1.30 który się wyperdoli.Nie, odpuść Tafe, huj wie co tam sie wydarzy. Wg mnie to moze byc najwieksza mina tej gali
Dla mnie mina to wlasnie zachecajacy kurs z niewielkim prawdopodobienstwem wygranej.Miną tego bym nie nazwał bo jednak kurs dość duży, za mine uważam bet powiedzmy w granicach 1.01-1.30 który się wyperdoli.
Absolutnie nie jestem pewny Tafy. Kursy zresztą są dość wyrównane. To tylko pierwsze kupony zagrane troche na czutke. Dodatkowo kieruje sie tym, ze Tafa walczy jeszcze w prelimsach , wiec jak przegra, to bede mogl ponowic kupony, walki ktore najbardziej mnie interesuja beda dalej do gry. Myślę ciągle nad kuponem głównym. Przy okazji jako ciekawostkę wrzucam typy JurasaPewny jesteś tego Tafy? Chciałem go pograć ale jak zobaczyłem że przeciętny Usman zrobił go zapaśniczo to odpuściłem.
Fajna tasmaAbsolutnie nie jestem pewny Tafy. Kursy zresztą są dość wyrównane. To tylko pierwsze kupony zagrane troche na czutke. Dodatkowo kieruje sie tym, ze Tafa walczy jeszcze w prelimsach , wiec jak przegra, to bede mogl ponowic kupony, walki ktore najbardziej mnie interesuja beda dalej do gry. Myślę ciągle nad kuponem głównym. Przy okazji jako ciekawostkę wrzucam typy Jurasa
Szkoda, że to jego... bo muszę przyznać że mi się podoba :/Absolutnie nie jestem pewny Tafy. Kursy zresztą są dość wyrównane. To tylko pierwsze kupony zagrane troche na czutke. Dodatkowo kieruje sie tym, ze Tafa walczy jeszcze w prelimsach , wiec jak przegra, to bede mogl ponowic kupony, walki ktore najbardziej mnie interesuja beda dalej do gry. Myślę ciągle nad kuponem głównym. Przy okazji jako ciekawostkę wrzucam typy Jurasa
View attachment 106419

Obys miał rację, bo ja też trochę liczę, że walka u siebie pomoże i Tafa pokona zamulacza WalkeraAdensanya pierwsza gala w Australii jak dla niego nie ma bata że to przegra......nie z du plesisem....tu będzie pogrom w stójce....u mnie leci jako pewniak za 200 do Li....choć tu idę bo kurs na Zakątek prawie 4....a na 2 leci Israel z Hookerem....Hooker nie takich stojkowiczow nokautował....oby dobrze bronił sorowadzwn i wygra nawet jak nie stójka to na pkt...niestety...też jest u SB...to dużo zmienia jeżeli walczysz na swojej ziemii....ile już tego było że chłopaki na swoich śmieciach robili niespodzianki

Ostatnia gala w Australii 5/10 wygranych miejscowych czyli dokładnie 50%. Przewaga "własnego boiska" to jest jakiś tam handicap ale na pewno nie ma to tak dużego znaczenia jak np. w piłce nożnej.Adensanya pierwsza gala w Australii jak dla niego nie ma bata że to przegra......nie z du plesisem....tu będzie pogrom w stójce....u mnie leci jako pewniak za 200 do Li....choć tu idę bo kurs na Zakątek prawie 4....a na 2 leci Israel z Hookerem....Hooker nie takich stojkowiczow nokautował....oby dobrze bronił sorowadzwn i wygra nawet jak nie stójka to na pkt...niestety...też jest u SB...to dużo zmienia jeżeli walczysz na swojej ziemii....ile już tego było że chłopaki na swoich śmieciach robili niespodzianki
No i nie podobasz mi się...Adensanya pierwsza gala w Australii jak dla niego nie ma bata że to przegra......nie z du plesisem....tu będzie pogrom w stójce....u mnie leci jako pewniak za 200 do Li....choć tu idę bo kurs na Zakątek prawie 4....a na 2 leci Israel z Hookerem....Hooker nie takich stojkowiczow nokautował....oby dobrze bronił sorowadzwn i wygra nawet jak nie stójka to na pkt...niestety...też jest u SB...to dużo zmienia jeżeli walczysz na swojej ziemii....ile już tego było że chłopaki na swoich śmieciach robili niespodzianki