Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akurat tutaj moze byc scenariusz zaupelnie inny, tez mialem wchodzic w rundy ale chyba sobie daruje.Lewis vs Pavlovich poniżej 2,5 rozpoczętych rund
Znowu idziesz w bety że walka zakończy się przed czasemLewis vs Pavlovich poniżej 2,5 rozpoczętych rund + Dober vs Alves dec-nie + Morales
STAWKA: 100 ZŁ
MOŻLIWA WYGRANA: 212,08 ZŁ
Słabo wyciągnąłeś wnioski z ostatniego tygodnia byczku a rozmawialiśmy o tym tuż po gali.Otóż to, jeśli jesteśmy już przy Lewisie to kto by pomyślał że walka z Ngannou zakończy się decyzjąAkurat tutaj moze byc scenariusz zaupelnie inny, tez mialem wchodzic w rundy ale chyba sobie daruje.
To pokazuje jak nieprzewidywalne są tego typu bety.A kto z nieurzędujących wygrał?@Chujcew wstawił interesującą ciekawostkę w dziale mma userów a mianowicie natychmiastowe rewanże w walkach mistrzowskich kończyły się w stosunku 11-2 na korzyść urzędującego mistrza. To kolejna przesłanka że warto zagrać Juliane.
Czy ja wiem? Raczej statystyki się polepszą na 11-3@Chujcew wstawił interesującą ciekawostkę w dziale mma userów a mianowicie natychmiastowe rewanże w walkach mistrzowskich kończyły się w stosunku 11-2 na korzyść urzędującego mistrza. To kolejna przesłanka że warto zagrać Juliane.
Aż tak szczegółowych danych nie mam a szkoda mi czasu by tego szukać. Było ich 11, prześledź historie.A kto z nieurzędujących wygrał?
Ale zauważ, że pod względem stawek jest to trzeci kupon. Nie gram tego grubo a i w prawdopodobieństwach jest większa szansa niż w zeszłym tygodniu według mnieZnowu idziesz w bety że walka zakończy się przed czasemSłabo wyciągnąłeś wnioski z ostatniego tygodnia byczku a rozmawialiśmy o tym tuż po gali.
Otóż to, jeśli jesteśmy już przy Lewisie to kto by pomyślał że walka z Ngannou zakończy się decyzjąTo pokazuje jak nieprzewidywalne są tego typu bety.
Kusi mnie ta Pena i pewnie koniec końców się skuszę a alternatywnie zagram Nunes wygra w 1rundzie i Nunes 2runda.

Fakt że te zdarzenia nie są na głównym kuponie na pewno na plus ale mimo wszystko 2 bety że walka zakończy się przed czasem na jednym kuponie to niezbyt rozsądny pomysł. Zauważ również że zazwyczaj te mniej znaczące kupony ubijają ci tylko zysk - taka mała rada od kolegi.Ale zauważ, że pod względem stawek jest to trzeci kupon. Nie gram tego grubo a i w prawdopodobieństwach jest większa szansa niż w zeszłym tygodniu według mnie![]()
Tak na szybkoA kto z nieurzędujących wygrał?

Oczywiście, że ubijają, ale ja dodaje do swojej taktyki też alternatywę. Mam nadzieje, że wiesz o czym piszę. Czasem lepiej mniejszy zysk niż być z dużą dziurą po na przykład ujebanym głównym kuponie, ale każdy gra jak uważa.Fakt że te zdarzenia nie są na głównym kuponie na pewno na plus ale mimo wszystko 2 bety że walka zakończy się przed czasem na jednym kuponie to niezbyt rozsądny pomysł. Zauważ również że zazwyczaj te mniej znaczące kupony ubijają ci tylko zysk - taka mała rada od kolegi.

Nunes bierze@Chujcew wstawił interesującą ciekawostkę w dziale mma userów a mianowicie natychmiastowe rewanże w walkach mistrzowskich kończyły się w stosunku 11-2 na korzyść urzędującego mistrza. To kolejna przesłanka że warto zagrać Juliane.
Możliwe. W serii Embedded widać że Nunes bardzo zmotywowana i w świetnej formie fizycznej co przeważyło szale na to że nie zagram Juliany.Nunes bierze
Średnio na każdej gali jest 3-4 underdogów którzy wygrywają. Kto waszym zdaniem tu zamiesza? Według mnie Rumun i Smith może namieszać.
Dla mnie Rumun to nawet lekki faworyt , kursy powinny wyglądać odwrotnie , no a Smith to ma szansę na poddanie myślę tylko w 2-3r , znokautować raczej nie znokautuję ,a na decyzję nie ma szansŚrednio na każdej gali jest 3-4 underdogów którzy wygrywają. Kto waszym zdaniem tu zamiesza? Według mnie Rumun i Smith może namieszać.
Smith nie ma pozwolenia na namieszanie, bo Ankalaev zamyka mi kupon

Pantoja może i jest faworytem ale betem gali to bym go nie nazwał , Perez dobry jest też skurczysyn , ja tą walkę po lekkiej analizie odpuszczam , dwóch dobrych solidnych zawodników , będzie ogień w stójce z całą pewnością , ostre wymiany bez kalkulacjiKażdy pograł Pantoja jako bet gali?![]()
Chodzilo mi Mordka raczej ze 90 proc ludzi ma go pogranegoPantoja może i jest faworytem ale betem gali to bym go nie nazwał , Perez dobry jest też skurczysyn , ja tą walkę po lekkiej analizie odpuszczam , dwóch dobrych solidnych zawodników , będzie ogień w stójce z całą pewnością , ostre wymiany bez kalkulacji

Bo wygra.Chodzilo mi Mordka raczej ze 90 proc ludzi ma go pogranego![]()
PANTOJA BET GALI !No to odetchnalem z ulga...
![]()

Izydor, juz zabity.... takze no.. lepiej dla Cb niech wejdziePANTOJA BET GALI !
ps. jak przegra to nie cytuj mnie![]()

Chuj tam, co będzie to będzie. Jadom świryIzydor, juz zabity.... takze no.. lepiej dla Cb niech wejdzie![]()

Nie wyrywaj się, czekamy na decyzję ZabójcyMozna ładować w Nunes na podatek czy trzeba poczekac jak spadnie ponizej 1.30?

Na typ na zabicie podatku to trza poczekac na KilleraMozna ładować w Nunes na podatek czy trzeba poczekac jak spadnie ponizej 1.30?