Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight

Zapowiada się kolejny duży event. Jeszcze nie ogłoszono walki wieczoru, a już karta wygląda smakowicie. Zapraszam do dyskusji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Też z tych 4 coś.Ci trzej na 90%, czy Yoel zobaczymyKennedy, Thompson, Cerrone - jak na razie z tego będę coś montował. Może jeszcze Yoel w singlu.
Podobno Alvarez vs McGregor zostało zaklepane. Wstępny kurs na Alvareza to @2.30 i zaraz po pojawieniu się kursów u moich buków puszczam kupon, bo coś czuję że może spadać.
A teraz:![]()
Conor to wygra
Ja mam ten problem, że w sumie od zawsze nie doceniałem Alvareza i cały czas jestem w szoku, że udało mu się uporać z RDA, ale wciąż mam w pamięci walkę z Cerrone, gdzie nie dał sobie za bardzo rady. To jest dzik, ale czuję, że jeden z kontrujących ciosów Conora może dojść i po zabawie.Twoje prawo tak uważać, ja mam z kolei całkowicie inne zdanie o wyniku.![]()
Ja mam ten problem, że w sumie od zawsze nie doceniałem Alvareza i cały czas jestem w szoku, że udało mu się uporać z RDA, ale wciąż mam w pamięci walkę z Cerrone, gdzie nie dał sobie za bardzo rady. To jest dzik, ale czuję, że jeden z kontrujących ciosów Conora może dojść i po zabawie.
Ja mam ten problem, że w sumie od zawsze nie doceniałem Alvareza i cały czas jestem w szoku, że udało mu się uporać z RDA, ale wciąż mam w pamięci walkę z Cerrone, gdzie nie dał sobie za bardzo rady. To jest dzik, ale czuję, że jeden z kontrujących ciosów Conora może dojść i po zabawie.
Ale bierzesz pod uwagę, że Conor może mu wejść w psychikę? Frazes, ale Aldo też miał być skurwysynem z brazylijskiej faveli, który dużo w życiu widział i nie da się podejść, a jak się skończyło - dobrze wiemy. Jedynie Diaz miał wyjebane, ale tylko on i jego brat w UFC mają takie charaktery. Nie zdziwię się, jak Alvarez będzie kolejnym, co spróbuje podejść do tego ambicjonalnie i zakończyć bój w stójce, co może zakończyć się "tragicznie".
W maksie 1.30 na JJ, czyli ok 3 na KarolęNa uni zdjęli zaklad na Conor vs Alvarez :/ Jeszcze kilka dni temu była opcja postawienia, mam nadzieje ze nie namieszają z kursem. Cały czas opcja postawienia na Conor vs Aldo i Conor vs DiazJakie kursy przewidujecie na Aśka vs Karola?
Jakie kursy przewidujecie na Aśka vs Karola?
Mam tak samo. Eddie według mnie jest lepszym zawodnikem ale on kompletnie nie wygląda na gościa który będzie dobrze znosił gadanie Conora.Ale bierzesz pod uwagę, że Conor może mu wejść w psychikę? Frazes, ale Aldo też miał być skurwysynem z brazylijskiej faveli, który dużo w życiu widział i nie da się podejść, a jak się skończyło - dobrze wiemy. Jedynie Diaz miał wyjebane, ale tylko on i jego brat w UFC mają takie charaktery. Nie zdziwię się, jak Alvarez będzie kolejnym, co spróbuje podejść do tego ambicjonalnie i zakończyć bój w stójce, co może zakończyć się "tragicznie".
a moim zdaniem eddie w ogole nie bedzie sie przejmowac pierdoleniem cnura, a moze i jeszcze sam podkreci atmosfere, bo hajs hajs hajs. a w walce widze wjezdzanie w nogi od pierwszej sekundyMam tak samo. Eddie według mnie jest lepszym zawodnikem ale on kompletnie nie wygląda na gościa który będzie dobrze znosił gadanie Conora.
Wejdzie jakaś bomba od Conora. Tak to widzę.
Mi się wydaje, że na Aldo najbardziej podziałało podejście pracodawców. White gadał jakby Conor wygrał tą walkę na długo przed jej rozpoczęciem i wydawało mi się, że ma totalną wyjebke na Jose. Do tego pierdolenie Conora i jego fanów - ogólnie masakra. Później jeszcze przegrać w taki sposób... Ja już bym się nie pozbierał po takim maratonie tyrania bani.Ale bierzesz pod uwagę, że Conor może mu wejść w psychikę? Frazes, ale Aldo też miał być skurwysynem z brazylijskiej faveli, który dużo w życiu widział i nie da się podejść, a jak się skończyło - dobrze wiemy. Jedynie Diaz miał wyjebane, ale tylko on i jego brat w UFC mają takie charaktery. Nie zdziwię się, jak Alvarez będzie kolejnym, co spróbuje podejść do tego ambicjonalnie i zakończyć bój w stójce, co może zakończyć się "tragicznie".
Ale Kowboj go zniszczył kopnięciami, Melendeza i Pettisa pokonał.Może Conor wygra, ale w parterze spodziewam się więcej niż grindowaniaStawiajcie domy, koty i konkubiny.
Eddie to nie długi i cięższy Nejt, ten sam wzrost i waga, i kolejny raz większy zasięg Conora (o 13 cm). Eddie niech sobie grinduje, ale Rudy zadaje średnio dwa razy wiecej ciosów od niego, piekielnie mocnych i celnych, nie one po nim nie spłyną jak po kaczce. Przypominam jak poobijał go precyzyjny, ale watoręki Pettis. Pod koniec 3 ej Eddie juz pływał i miał dosyć.
Pettis, Melendez, Donald, wszyscy zadali więcej ciosów od Eddiego. Który z nich jest znany z nokautujących uderzeń? Żaden.
Jestem jednym z tych którzy od zawsze doceniają Eddiego, także przed walka z RDA, wiec przyznam ze ma narzędzia na każdym polu, ale Rudego niektórzy nie docenia nigdy. Spodziewam sie dobrej wojny.
Siła ciosu jest tu zasadnicza. Rzekłem. Nie mam więcej nic do dodania.Ale Kowboj go zniszczył kopnięciami, Melendeza i Pettisa pokonał.Może Conor wygra, ale w parterze spodziewam się więcej niż grindowania
Eddie to nie długi i cięższy Nejt, ten sam wzrost i waga, i kolejny raz większy zasięg Conora (o 13 cm).
Eddie niech sobie grinduje, ale Rudy zadaje średnio dwa razy wiecej ciosów od niego, piekielnie mocnych i celnych, nie one po nim nie spłyną jak po kaczce.
Jestem jednym z tych którzy od zawsze doceniają Eddiego, także przed walka z RDA, wiec przyznam ze ma narzędzia na każdym polu, ale Rudego niektórzy nie docenia nigdy.
Spodziewam sie dobrej wojny.