UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

b97070f0c48b43c7_org.jpg

czas na zmiany :lol:

Jak mecz wyglądał bo akurat nie dałem rady oglądać ???
Islandia swietnie sie ustawiala i zawezala pole gry, a Angole nie mieli kompletnie pomyslu jak ich ugryzc. W drugiej polowie dzialo sie ogolnie mniej niz w pierwszej. Islandia miala dwie fajne sytuacje, Angole ruszyli w ostatnich dwoch minutach, ale chyba tylko na tyle ich bylo stac...

A Dziekan już swoje pierdoli, że Islandia brzydko grała. Po każdym meczu Polaków to się spuszcza, że łolaboga, a tu łajza nie potrafi docenić i pierdoli, to, co mu na kartce napisali.

To, jak składała akcje to było coś pięknego. Oczywiście nie było ich, kto wie ile, ale liczy się jakość, a nie ilość. Gdyby jeszcze padła bramka wtedy, gdy strzelał kapitan Islandczyków to już w ogóle byłaby chyba kontra tego Euro. Nie można też nie docenić świetnej gry w defensywie.

A Dziekan już swoje pierdoli, że Islandia brzydko grała. Po każdym meczu Polaków to się spuszcza, że łolaboga, a tu łajza nie potrafi docenić i pierdoli, to, co mu na kartce napisali.

To, jak składała akcje to było coś pięknego. Oczywiście nie było ich, kto wie ile, ale liczy się jakość, a nie ilość. Gdyby jeszcze padła bramka wtedy, gdy strzelał kapitan Islandczyków to już w ogóle byłaby chyba kontra tego Euro. Nie można też nie docenić świetnej gry w defensywie.
Gra Islandii przypomina trochę Grecję 2004. Mi się osobiście ich futbol nie do końca podoba, ale trzeba przyznać, że grają bardzo efektywnie.

E: Tylko jeden zawodnik mógł to powiedzieć :lol:

Last edited:
Hodgson myślał, że jak wstawi wszystkich napastników jakich ma do dyspozycji to nastrzelają bramek. To, że nie dawał szans gry Milnerowi to nieporozumienie. To samo z Del Bosque i Koke... chociaż tutaj to wiedziałem, iż mu coś się pojebało jak Saula nie powołał.

Back