mat
UFC Middleweight
"Przez ten final Euro nie mielismy Pazdana, Jodlowca i Jedrzejczyka..."Zestaw dla naszych ligowców na eliminacje :
"Dzisiaj już nie ma słabych drużyn." "Poziom piłki się wyrównał." "Mieliśmy krótki okres przygotowawczy." itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Przez ten final Euro nie mielismy Pazdana, Jodlowca i Jedrzejczyka..."Zestaw dla naszych ligowców na eliminacje :
"Dzisiaj już nie ma słabych drużyn." "Poziom piłki się wyrównał." "Mieliśmy krótki okres przygotowawczy." itd
Nie napisał dla kogo.Elo.
Brakuje zaproszenia hejterów na boisko

Najpiękniejszy mecz Reprezentacji Polski jaki widziałem. Oby jutro to powtórzyli :)
Najpiękniejszy mecz Reprezentacji Polski jaki widziałem. Oby jutro to powtórzyli :)
Nie.Ej, czy na Euro jest mecz o 3 miejsce?
Melduję się na rozkaz!
Podobno nie ma ale myślę, że to sprytny przekręt żydomasonerii, która potajemnie rozgrywa mecz o 3 miejsce, zatruwa studnie i porywa małe dzieci.Ej, czy na Euro jest mecz o 3 miejsce?
Ja bym wybrał drugą opcję, przy czym odcięcie się od wszystkiego bd musiało być level master. Sąsiad, przechodzień czy nawet strona startowa w przeglądarce mogą wszystko zepsuć. O smsach czy telefonach pijanych ze szczęścia znajomych nie wspominając.Panowie mam problem. Okazało się, że jutro w trakcie meczu będę w trasie. Nie wiem jak to rozegrać, czy słuchać radio i czy odciąć się od wszystkiego i obejrzeć sobie mecz rano z nagrania.
@VoRaNeK w razie czego dałbyś radę wrzucić jakiś link do meczu? Najlepiej jakoś z samego rana w piątek, czy to niemożliwe??
acestream na telefon, albo zrob sobie przerwe w jakimkolwiek barze, pubie czy zajeździePanowie mam problem. Okazało się, że jutro w trakcie meczu będę w trasie. Nie wiem jak to rozegrać, czy słuchać radio i czy odciąć się od wszystkiego i obejrzeć sobie mecz rano z nagrania.
@VoRaNeK w razie czego dałbyś radę wrzucić jakiś link do meczu? Najlepiej jakoś z samego rana w piątek, czy to niemożliwe??