MysticBęben
UFC Featherweight
Wrzuć Jagiellonię i jestem kupiony ;)ranisz mnie :( co ja poradzę, mogę zdjęcia związane z Lechem Poznań wrzucać jak wolisz :P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wrzuć Jagiellonię i jestem kupiony ;)ranisz mnie :( co ja poradzę, mogę zdjęcia związane z Lechem Poznań wrzucać jak wolisz :P
oo niee, never! zresztą ja w Trójmieście mieszkam, to Arka Gdynia prędzej <3Wrzuć Jagiellonię i jestem kupiony ;)
:(oo niee, never! zresztą ja w Trójmieście mieszkam, to Arka Gdynia prędzej <3
Ja mam zdjęcie w szaliku Jagi i z siekierą. Dwa miesiące później zgody nie było:(
Ale ziomka ze studiów, zapalonego Lechitę, nauczyłem kiedyś kilku przyspiewek Jagi. Tak się wczuł,że pół nocy siedział narabany pod domkiem i śpiewał ;)

aż tak źle to by ze mną nie było :D żeby nie było off topu - Go ENGLAND <3:(
Ale ziomka ze studiów, zapalonego Lechitę, nauczyłem kiedyś kilku przyspiewek Jagi. Tak się wczuł,że pół nocy siedział narabany pod domkiem i śpiewał ;)
Ja się do Krakowa przeprowadziłem z pół roku przed upadkiem zgody. Jeszcze pamiętam jak że znajomkiem z Pretorian pisałem i ten mi nagle, że zgoda pada i że na dniach się wyjaśniJa mam zdjęcie w szaliku Jagi i z siekierą. Dwa miesiące później zgody nie było![]()

Za dalekoJa się do Krakowa przeprowadziłem z pół roku przed upadkiem zgody. Jeszcze pamiętam jak że znajomkiem z Pretorian pisałem i ten mi nagle, że zgoda pada i że na dniach się wyjaśni![]()

A ja mam ochote strzelac. Tak samo jak slysze Ziobera czy Grajewskiego w studiu. Wlasnie, jest ten spaslak dzis?Nie wiem czemu, ale jak słysze Tomka Hajto, to mi sie japa cieszy![]()
CentrostrzałTo ten, przy ktorym Mistyczny nasz Beben forumowy to Dimitrjus Dzonson.Kto to ten grajewski? Ten co sie w kadrze kamry nie miesci?
Juz wiemTo ten, przy ktorym Mistyczny nasz Beben forumowy to Dimitrjus Dzonson.

Na dniach ;)
gdzie moje pozdrowienia?!?
polsat albo zdf/das erste. . . nie masz telewizora? :>chlopaki, milion stron w temacie, macie jakiegos eleganckiego streama ? Ace mi nie smiga
No niestetypolsat albo zdf/das erste. . . nie masz telewizora? :>
mi po czesci tez, przypomina mi kazdego innego murzynaCzy tylko mi Sturridge gdy robi miny przypomina Jona Jonesa?
Eddie Murphy, Jamie Foxx i Sturridge identyczni są!Czy tylko mi Sturridge gdy robi miny przypomina Jona Jonesa?

I Django!! Nie zapominaj o Django, że o Bladzie nie wspomnę.Eddie Murphy, Jamie Foxx i Sturridge identyczni są!![]()