UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Ja od początku mówiłem o nich obydwu, ale najlepiej sobie ponaginać wszystko pod tezę. Griezmann też jest faulowany, Ronaldo, Bale, i co z tego? To piłka nożna do cholery
Dałeś przykłady jednych z najbardziej hejtowanych piłkarzy podczas tego Euro(no, może oprócz Bale). Jakby Milik wykorzystał to co miał i to co mu wypracowali koledzy to by tej dyskusji o Lewandowskim nie było.

Boateng -> najlepszy obrońca świata -> 100 mln

KBNcZ.gif

Dałeś przykłady jednych z najbardziej hejtowanych piłkarzy podczas tego Euro(no, może oprócz Bale). Jakby Milik wykorzystał to co miał i to co mu wypracowali koledzy to by tej dyskusji o Lewandowskim nie było.
Hejtują ich te osoby, które zacięcie bronią Lewandowskiego i Milika

Hejtują ich te osoby, które zacięcie bronią Lewandowskiego i Milika
Jeśli oceniasz komentatorów to wiedz, że dla nich Polska na tym turnieju to karta przetargowa do zysków ze sprzedaży PPV na EURO. Nie mogą tak po prostu powiedzieć, że Milik, czy Lewandowski spieprzyli daną sytuację i moglibyśmy przez nich np. odpaść z turnieju. Działa tu też magia "swoich", czyli inaczej patrzy się na graczy z reprezentacji, za którą trzyma się kciuki.

Bardzo podoba mi się Marciniak, wszyscy mają kisiel w gaciach, jak mają odgwizdać karnego i przez to obrońcy mogą wszystko zrobić z napastnikiem w polu karnym przy wrzutkach. Trzeba mieć jaja, żeby podyktować dwa takie karne.

Bardzo podoba mi się Marciniak, wszyscy mają kisiel w gaciach, jak mają odgwizdać karnego i przez to obrońcy mogą wszystko zrobić z napastnikiem w polu karnym przy wrzutkach. Trzeba mieć jaja, żeby podyktować dwa takie karne.
Ostatnio piszesz za mądre rzeczy, weź jakiegos suchara w koncu walnij :)

Muller na tych mistrzostwach namacha się łapami bardziej niż Phelps na wszystkich olimpiadach łącznie. Nie lubie go w chuj.

Back