yonigga
Weed Master
mi zona zakupila ja bym za to wolal 3 giety skrecicczy polsat daje znizke na audycje radiowa? :D beka z nich i tych, ktorzy im zaplacili

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mi zona zakupila ja bym za to wolal 3 giety skrecicczy polsat daje znizke na audycje radiowa? :D beka z nich i tych, ktorzy im zaplacili

Dałeś przykłady jednych z najbardziej hejtowanych piłkarzy podczas tego Euro(no, może oprócz Bale). Jakby Milik wykorzystał to co miał i to co mu wypracowali koledzy to by tej dyskusji o Lewandowskim nie było.Ja od początku mówiłem o nich obydwu, ale najlepiej sobie ponaginać wszystko pod tezę. Griezmann też jest faulowany, Ronaldo, Bale, i co z tego? To piłka nożna do cholery
O co tam poszło z tym Boatengiem? Bo kątem oka zobaczyłem tylko zagotowanego Darusia Dziekanowskiego.Boateng -> najlepszy obrońca świata -> 100 mln
![]()
Hejtują ich te osoby, które zacięcie bronią Lewandowskiego i MilikaDałeś przykłady jednych z najbardziej hejtowanych piłkarzy podczas tego Euro(no, może oprócz Bale). Jakby Milik wykorzystał to co miał i to co mu wypracowali koledzy to by tej dyskusji o Lewandowskim nie było.
Jeśli oceniasz komentatorów to wiedz, że dla nich Polska na tym turnieju to karta przetargowa do zysków ze sprzedaży PPV na EURO. Nie mogą tak po prostu powiedzieć, że Milik, czy Lewandowski spieprzyli daną sytuację i moglibyśmy przez nich np. odpaść z turnieju. Działa tu też magia "swoich", czyli inaczej patrzy się na graczy z reprezentacji, za którą trzyma się kciuki.Hejtują ich te osoby, które zacięcie bronią Lewandowskiego i Milika
ktory to juz karny w meczu nie trafiony
Ostatnio piszesz za mądre rzeczy, weź jakiegos suchara w koncu walnij :)Bardzo podoba mi się Marciniak, wszyscy mają kisiel w gaciach, jak mają odgwizdać karnego i przez to obrońcy mogą wszystko zrobić z napastnikiem w polu karnym przy wrzutkach. Trzeba mieć jaja, żeby podyktować dwa takie karne.
Jeszcze tylko Lewandowski lepszy od Ronaldo i Messiego i dzień uratowany.chcialbym, zeby kazdy tak truchtal i przebiegal tyle co milik we wczorajszym meczuWczoraj Milika widziałem przez jakąś minutę przez cały mecz(3 spieprzone sytuacji + karny). Resztę czasu gdzieś truchtał.