Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba dzisaj pęknie 3k postówPortugalia 2016 to lapsy, bez porównania do tej z Korei czy eliminacji z Leo.

Pewnie, że tak. Później ogarniemy belgie i mamy kurwa finałW sumie się cieszę, bo Portugalia do ogrania.![]()

Milik bramek nastrzela!Pewnie, że tak. Później ogarniemy belgie i mamy kurwa finał![]()

i LewyMilik bramek nastrzela!![]()
coś czuje, że predzej Pazdan coś wpierdoliNo aktualnie dość niedzielny, ale nie wydaje mi się abym "mentalnie" był niedzielnym kibicem. Będę wdzięczny jam mnie ladkaNastepny niedzielny kibic![]()
Tak jak juz wspomniał @mat01.3 bramki. 2 z gry, jedna w karnych. Kurwa, ale emocje gdy 100 osób na weselu ściska kciuki podczas rutow karnych. Jest 19 a ja ledwo żyje.
Figle słownika w telefonie.Będę wdzięczny jam mnie ladka
Ja o PetruFigle słownika w telefonie.
@Pat Bateman Będę wdzięczny jak mnie uswiadomisz co miał oznaczać Twój post w moim kierunku?
Co to za wacek?ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ! W reakcji na wynik meczu Chorwacja - Portugalia, Adam Nawałka zdecydował się dodatkowo powołać jeszcze jednego zawodnika. Prawdopodobnie jutro powinien stawić się w naszej bazie w La Baule.
![]()
jaki janusz pilki jestes, ja pierdoleCo to za wacek?
No kurwa , niedzielny kibic i Janusz , a ten sie czepia. No to kto to?jaki janusz pilki jestes, ja pierdole
bronowicki, czyli czlowiek, ktory
Aaaa no tak . za leosia w elminacjach ta?bronowicki, czyli czlowiek, ktory zatrzymal cronaldo
cronaldo
![]()
jebany jaki brzydal ostro się teraz przerobil niczym jackson
![]()
bale dobry
![]()
rooney w wieku 8 lat już z zakolem na glowie![]()

gdyby nie flota to dalej by tak wygladal