Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O której nagabumbum
2 chyba już tylkojeszcze 3 walki i koniec cyrku?

Przed Pudzianem po NagabumbumO której Drwal
Elo dej strima kto ma litosc![]()
reddit.volokit.to
Dzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dzialaTyson Fury vs Francis Ngannou Live Streams - Volokit
Tyson Fury vs Francis Ngannou Free live streams. Volokit offers the best free live streaming links.reddit.volokit.to

strims . topElo dej strima kto ma litosc![]()
enjoyhd.online/ehd-86.phpDzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dziala
Tak czy sieka dzieki za dobre checi![]()
Po Tyson'ieO której Pani Małgorzata ?

Oglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238Dzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dziala
Tak czy sieka dzieki za dobre checi![]()
A to w HD czy może SD bo trochę muszę zaoszczędzić neta...Oglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238
No to git, akurat mi się mecz skończy23.40
W obu HD, poza tym proponuje pierwszy link. Ten wymaga logowania.A to w HD czy może SD bo trochę muszę zaoszczędzić neta...
Opowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.Szybkie streszczenie proszę
PS Jebać te robotę... wracam na bezrobocie![]()
Ok bo ja mam HD tylko myślałam że może zaoszczędzę neta, bo i tak oglądam tylko w tel.W obu HD, poza tym proponuje pierwszy link. Ten wymaga logowania.
Matchmaker dał d... wystarczyło tylko zamieszać trochę w tym zestawie nazwisk i by było dużo ciekawiej a tak...Poki co bez niespodzianek od początku było wiadome ze te zestawienia powinny wyglądać inaczej

Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....Opowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.
Streszczenie
Bakole Takam - zapowiadala sie fajna wojenka, Bakole konczyl takama ale sedzia pedal przerwal za wczesnie
Reszta walk to jednorundowki bez historii w ktorej nie bylo zadnego KO bo sedzia za kazdym razem przerywa gdy zawodnik dostanie wiecej niz 2 czyste ciosy

A kolega to chyba nie sędziuje w ringu... w RijadzieSzybkie streszczenie proszę
PS Jebać te robotę... wracam na bezrobocie![]()

Wszystko się zgadza, natomiast odnośnie spraw organizacyjnych wypada dodać, że w przerwach między rundami muchy siadają na zawodników więc nie wygląda to najlepiejOpowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.
Streszczenie
Bakole Takam - zapowiadala sie fajna wojenka, Bakole konczyl takama ale sedzia pedal przerwal za wczesnie
Reszta walk to jednorundowki bez historii w ktorej nie bylo zadnego KO bo sedzia za kazdym razem przerywa gdy zawodnik dostanie wiecej niz 2 czyste cio
Takie końskie, raczej chyba wielbłądskieWszystko się zgadza, natomiast odnośnie spraw organizacyjnych wypada dodać, że w przerwach między rundami muchy siadają na zawodników więc nie wygląda to najlepiej