JigoroKano
Bellator Featherweight
Przecież to nie wina strumyka, wyjebało sygnał u arabów
Juz jest cacy!
Uszanowanko Pany
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież to nie wina strumyka, wyjebało sygnał u arabów
Uszanowanko Pany
strims . topPodrzuci ktoś strimka ??
Muzułmanie są wrażliwi na przemocCi sędziowie są jacyś pojebani...
Ale tylko na bicie, bo jak zajebać bombą przez samobójcę to spokoMuzułmanie są wrażliwi na przemoc
Albo ludzi na festiwalu wystrzelać tez okejkaAle tylko na bicie, bo jak zajebać bombą przez samobójcę to spoko
Lać kogoś po ryju > odciąć komuś łebMuzułmanie są wrażliwi na przemoc
Albo ludzi na festiwalu wystrzelać tez okejka
Ciekawie czy jak teoretycznie Francis rzuci się na Tysona i go mocno raz trafi i zasypie ciosami czy sędzia też będzie szybko reagował, nie sądzę...jak tak to ma wygladać to chyba nie chce mi się tracic czasu. Kolejne przerwanie przed finałem. Syf jak nieszczęście.
Banda miękkich faj co przerywają jak komuś krew z nosa poleci lub lepsza bombe dostanie.
nie sądze bo ciapate potem organizuja walke z usykiem. Także bardziej skłaniałbym sie do tego ze Fury zrobi jakies 1-2 lub 1-2-3 Franek sie zachwieje i bedzie koniec.Ciekawie czy jak teoretycznie Francis rzuci się na Tysona i go mocno raz trafi i zasypie ciosami czy sędzia też będzie szybko reagował, nie sądzę...
Też zależy kogo bo u nich karą jest chłosta... i można dostać kilkadziesiąt batówAle tylko na bicie, bo jak zajebać bombą przez samobójcę to spoko
Jak mawia Fiodor Łapin - ljewy, prawy i zawijajnie sądze bo ciapate potem organizuja walke z usykiem. Także bardziej skłaniałbym sie do tego ze Fury zrobi jakies 1-2 lub 1-2-3 Franek sie zachwieje i bedzie koniec.
A ja mam jakaś dziwna czutkę że ten Ngannou może jakąs bombkę usadzić na łbie Cygana... coś w kościach czujęnie sądze bo ciapate potem organizuja walke z usykiem. Także bardziej skłaniałbym sie do tego ze Fury zrobi jakies 1-2 lub 1-2-3 Franek sie zachwieje i bedzie koniec.
Przecie hamas po ich stronie jest mordkohahah znowu co za debile . Jebac ich, nich ich tam hamas przeora
po stronie sędziów z europy bądź innych usa? porwanie a potem filmik na sadisticuPrzecie hamas po ich stronie jest mordko
To są pasy szahidaAle pół-pasów musieli naprodukować, żeby nikt się nie poczuł pokrzywdzony na tej gali. Prawie jak na KSW - wszyscy wracają do domu z pucharem.