Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O której nagabumbum
2 chyba już tylkojeszcze 3 walki i koniec cyrku?
Przed Pudzianem po NagabumbumO której Drwal
Elo dej strima kto ma litosc
Dzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dzialaTyson Fury vs Francis Ngannou Live Streams - Volokit
Tyson Fury vs Francis Ngannou Free live streams. Volokit offers the best free live streaming links.reddit.volokit.to
strims . topElo dej strima kto ma litosc
enjoyhd.online/ehd-86.phpDzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dziala
Tak czy sieka dzieki za dobre checi
Po Tyson'ieO której Pani Małgorzata ?
Oglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238Dzieki dobry Czlowieku ale u mnie nie dziala
Tak czy sieka dzieki za dobre checi
A to w HD czy może SD bo trochę muszę zaoszczędzić neta...Oglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238
No to git, akurat mi się mecz skończy23.40
W obu HD, poza tym proponuje pierwszy link. Ten wymaga logowania.A to w HD czy może SD bo trochę muszę zaoszczędzić neta...
Opowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.Szybkie streszczenie proszę
PS Jebać te robotę... wracam na bezrobocie
Ok bo ja mam HD tylko myślałam że może zaoszczędzę neta, bo i tak oglądam tylko w tel.W obu HD, poza tym proponuje pierwszy link. Ten wymaga logowania.
Matchmaker dał d... wystarczyło tylko zamieszać trochę w tym zestawie nazwisk i by było dużo ciekawiej a tak...Poki co bez niespodzianek od początku było wiadome ze te zestawienia powinny wyglądać inaczej
Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....Opowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.
Streszczenie
Bakole Takam - zapowiadala sie fajna wojenka, Bakole konczyl takama ale sedzia pedal przerwal za wczesnie
Reszta walk to jednorundowki bez historii w ktorej nie bylo zadnego KO bo sedzia za kazdym razem przerywa gdy zawodnik dostanie wiecej niz 2 czyste ciosy
A kolega to chyba nie sędziuje w ringu... w RijadzieSzybkie streszczenie proszę
PS Jebać te robotę... wracam na bezrobocie
Wszystko się zgadza, natomiast odnośnie spraw organizacyjnych wypada dodać, że w przerwach między rundami muchy siadają na zawodników więc nie wygląda to najlepiejOpowiadaj bo to na pewno ciekawsza historia niz te pseudo walki co byly.
Streszczenie
Bakole Takam - zapowiadala sie fajna wojenka, Bakole konczyl takama ale sedzia pedal przerwal za wczesnie
Reszta walk to jednorundowki bez historii w ktorej nie bylo zadnego KO bo sedzia za kazdym razem przerywa gdy zawodnik dostanie wiecej niz 2 czyste cio
Takie końskie, raczej chyba wielbłądskieWszystko się zgadza, natomiast odnośnie spraw organizacyjnych wypada dodać, że w przerwach między rundami muchy siadają na zawodników więc nie wygląda to najlepiej