ninja
UFC Heavyweight
kuponik poszedł?Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kuponik poszedł?Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
chyba tematy pomysliłeś byczqDobra, dawać Gohę z tą młodą.
To co Fury i Franiu o 22?
kuponik poszedł?
Takchuja tej gali zobacze, dwie walki zostaly?
A kolega chyba nie typował... że były cruiser wytrzyma do 2 rKurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
Tak, patrzac na pare walk rusa to jest ociezaly i w miare powolny. Waszka uczyl go boksu dopoki nie przystanal w naroznikuA kolega chyba nie typował...były cruiser wytrzyma do 2 r
No ale ten Wright to przegrał w ciężkiej z gościem 14-9 w 2 rundzie, a sam dodatkowo wskoczył na zastępstwo...Tak, patrzac na pare walk rusa to jest ociezaly i w miare powolny. Waszka uczyl go boksu dopoki nie przystanal w narozniku
Życie!No ale ten Wright to przegrał w ciężkiej z gościem 14-9 w 2 rundzie, który dodatkowo wskoczył na zastępstwo...
Dzieki MistrzuOglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238
Cześć ekipa
Czołem wszystkim
Witam. Jebebombe jakoś niedługo?
Ale którą książkę...Pół godziny temu skończyłem czytać książkę Majka Tysona więc teraz jestem największym fanem boksu.
Dawać mnie tego makumbe Furiatowi na pożarcie.
Dzieki Mistrzu
Tutaj chca 99$ takze h.. tam, jutro obejrze powtorki, a teraz patusow z Clout popacze
Chyba że przedłuży się studio bo walki na razie krótkie... nie wyszły poza 4 r, a i były 2x w 1 r.
Jedna walka została, także niedługo ;)
A dałem koledze linka za free... a tu takie cośDzieki Mistrzu
Tutaj chca 99$ takze h.. tam, jutro obejrze powtorki, a teraz patusow z Clout popacze