JigoroKano
Bellator Welterweight
Ale kontra Wardleya na odchyłce jak Roy Jones Jr... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co będzie tańczył?Duży ten ring 24x24 stóp (7,3 m) że nie łapie się w całym kadrze... ale Tyson będzie mógł na nim zaszaleć
![]()
Robił na nogach Francisa...A co będzie tańczył?![]()
zeby się cofając nie potknął albo tam czegoś nie wylapalRobił na nogach Francisa...
Gościu ustawi się do końca życia + wkurw Dana White bezcennyCiekawe jakie uczucia towarzyszą makumbie wychodząc po wpierdol życia za wypłatę życia.![]()
6 rund + przerwa, wyjścia do ringu, czytanie osiągnięć^^Ile jeszcze czasu do walki?
Proste, ale mimo wszystko, wychodzi - o ile nie jest to ustawka - obskoczyć okrutny wpierdol, stąd moje pytanie.Gościu ustawi się do końca życia + wkurw Dana White bezcenny
powinien mu strzelic w ten jego pusty leb za takie przerwanie kolejneDobra walka to była, aż sędziego odepchnął za przerwanie ; p
pasa z korwinem na zdjęciu lub w swastyki jeszcze nie wyprodukowaliCo to za pedalski pas na lewym ramieniu?.![]()
Mam nadzieje, że po walce zaśpiewaA co będzie tańczył?![]()
tu takiej pewności nie mamFury też raczej nie uśpi Nyganu
Wardley z szansami na mistrza, ale Europy... bo na MŚ będzie trudno z tym, ale ma 29 lat [17(16)-0]Za szybkie przerwanie. Ale żaden z nich nie wygląda mi na przyszłego mistrza. Może ten Fabio się jeszcze rozwinie, ale póki co mnie nie przekonuje.
identyczny tyle ze gorszy o kilka poziomów w każdym aspekcieWardley z szansami na mistrza, ale Europy... bo na MŚ będzie trudno z tym, ale ma 29 lat [17(16)-0]
Adeleye, brytyjski Bowe, ale tylko z twarzy...
View attachment 82363