Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ja odpuszczam i tak chuja się na tym znam.@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
Powodzenia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja odpuszczam i tak chuja się na tym znam.@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka

@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
tylko spotkaniaTypujemy tylko spotkania czy te bonusowe (kto wygra me i kto dojdzie do półfinałów) też?
To nie zawracaj dupy!Ja odpuszczam i tak chuja się na tym znam.
Powodzenia![]()

Obstawiamy całą kolejkę czy tylko pierwszy mecz?tylko spotkania
A jak ktoś już wytypował te premium?tylko spotkania

@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
Obstawiamy całą kolejkę czy tylko pierwszy mecz?
Punkty dostaje się tylko za dobrze wytypowany wynik?
W zakładce "Oddaj typy" przełączasz się w zaznaczonym miejscu i masz kolejne mecze (chyba, że coś źle patrzę).W innym typerze na tej apce jest do wytypowania cała 1 kolejka. Francja vs Niemcy zamykają. U nas tylko do Holandia vs Ukraina. Możecie dodać resztę?
Sory pany, ja wypierdalam. Pewnie 90% meczów nie obejrzę i pewnie połowę zapomnę obstawić. Bawcie się dobrze, keczup i tak wyślę zwycięzcy :D@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
A nie możesz usunąć?A jak ktoś już wytypował te premium?![]()
Możesz cała kolejkę. Jak chceszObstawiamy całą kolejkę czy tylko pierwszy mecz?
Punkty dostaje się tylko za dobrze wytypowany wynik?
Już miałem napisać, że się nie da, a poza tym to te bonusowe punkty premium należą mi się jak psu buda, ale jednak się dało odznaczyć na "brak typu" - co też zrobiłemA nie możesz usunąć?
.Tak jest panie kapitanie!@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
Zrobione@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
Voranek zostaje mianowany moją prawą ręką
Ok, zrobione. Może to i dobrze, w zwycięzcy dałem Polaków

Done@panpan @Ludwiczek @respect @Olo @J-Son @pyrazgr @rash @andrzej_t. @Sledzik @david @mateusz19191010 proszę zarejestrować się na stronie podanym przez Voranka
Ogarnę popołudniu.
@Gienek mógłbyś sprawdzic, czy moje wyniki zatypowało?
Już oddałem i teraz zmieniło mi liczbę typów na 9. Oznacza to liczbę typów na tę kolejkę, czy jak to wygląda? Póki co obstawiłem tylko pierwszy mecz.Tak
View attachment 22207
Takie znaczki w podglądzie typów oznaczają zatypowane spotkania
Brakuje typów meczu otwarcia
@osk @jeffrey_ @Endrju Golara
@Martin mam nadzieje, że dzisiaj to przeczytasz, nie za tydzień ;)
Zachęcamy do wzięcia udziału w zabawie
Już oddałem i teraz zmieniło mi liczbę typów na 9. Oznacza to liczbę typów na tę kolejkę, czy jak to wygląda? Póki co obstawiłem tylko pierwszy mecz.
A trzeba cala kolejke na raz czy można pojedyncze mecze?
A trzeba cala kolejke na raz czy można pojedyncze mecze?