AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Kolega pyta jak się trenuje odbyt?Sesja treningowa odbyta.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolega pyta jak się trenuje odbyt?Sesja treningowa odbyta.

Kolega pyta jak się trenuje odbyt?![]()
?Najpierw musisz stać się tuskowcemKolega pyta jak się trenuje odbyt?![]()
Unikasz odpowiedziTakiego klasyczka nie znać?
![]()

Najpierw musisz stać się tuskowcem
.Unikasz odpowiedzi![]()
?
Akurat w kwestii treningu odbytu nie za bardzoKruchość Twojego ego powinna być przedmiotem wykładów na psychologii.
A co się tak wyrywasz? Czujesz się na tyle kompetentny żeby lekcji udzielać?
![]()
ale chętnie się podszkolę bo w moim wieku kolonoskopia to raczej prędzej niż później 
ale mi teraz powiedziałeś. I jeszcze psychologią to podparłeś!Kruchość Twojego ego powinna być przedmiotem wykładów na psychologii
Uwielbiam trening na zewnątrz, od kilku lat to moja siłownią, moje miejsce.Trochę zimnawo, ale dzisiejszy trening w domu to będzie trening na dworze. Pod spodenki ubrałem kalesony robocze auuuuu![]()
Też tak robię, że wolę mieć swoją rzeźnie właśnie na dworzu. Rozmaite warunki atmosferyczne tylko hartują ducha i umysł, właśnie tak się wykuwa wojowników. Wiele osób narzekało jak drążek był mokry/zamrożony itd., a dla mnie to było normalne. Nawet były akcje gdzie drążki były pod wodą zimą to stałem w tej wodzie i robiłem swoje. Trzeba po prostu napierdalać! Kumpla też mam co przed starym garażem nasuwa, a cały czas się rozwija.Uwielbiam trening na zewnątrz, od kilku lat to moja siłownią, moje miejsce.
Mróz, snieg, deszcz, idziesz i robisz. Bez wymówek, bez atencji kogokolwiek. Jeśli sam się nie zmotywujesz, to nikt tego nie zrobi;) pozdrowienia dziku!! Naparzaj ile sił!!!
Też tak robię, że wolę mieć swoją rzeźnie właśnie na dworzu. Rozmaite warunki atmosferyczne tylko hartują ducha i umysł, właśnie tak się wykuwa wojowników. Wiele osób narzekało jak drążek był mokry/zamrożony itd., a dla mnie to było normalne. Nawet były akcje gdzie drążki były pod wodą zimą to stałem w tej wodzie i robiłem swoje. Trzeba po prostu napierdalać! Kumpla też mam co przed starym garażem nasuwa, a cały czas się rozwija.
Warto z Pat'a brać przykład. Jego kanał -
Dla mnie takie treningi to esencja sprawności właśnie, czyli mieszanie tego co spowoduję, że staniemy się taką maszyną bojową. Opony to sobie chciałem załatwić takie cięższe właśnie, a do tego brakuję mi jeszcze jakiejś liny z tym, ale wszystko przede mnąWiesz ja już dawno odszedłem.od komercyjnej siłowni. Mam swój sprzęt, opony, kule z piaskiem, przeróżne betonowe formy, elementy infrastruktury, byle było to nieporęczne i wymagało od Ciebie wiecej.
Najcięższym elementem takich treningów jest aura. Nie ciężar, tylko patrzysz za okno, jest -11, najpierw musisz odśnieżyć żeby móc zaczac.
Pada deszcz, ale.idziesz i robisz.
Nie szukam splendoru, tylko cieszę się, że mogę to robić dla samego siebie.
Widzę, że ten ziomek robi to mniej hardkorowo niż ja, ale szanuje takich gości!
Też tak robię, że wolę mieć swoją rzeźnie właśnie na dworzu. Rozmaite warunki atmosferyczne tylko hartują ducha i umysł, właśnie tak się wykuwa wojowników. Wiele osób narzekało jak drążek był mokry/zamrożony itd., a dla mnie to było normalne. Nawet były akcje gdzie drążki były pod wodą zimą to stałem w tej wodzie i robiłem swoje. Trzeba po prostu napierdalać! Kumpla też mam co przed starym garażem nasuwa, a cały czas się rozwija.
Warto z Pat'a brać przykład. Jego kanał -
Nakurwiaj ile sił!!! Nie wazne gdzieJak dobrze ze jutro wbijam na moja piękna sieciówkową siłowniępodłoga czysta a w prysznicu nawet ciepła woda...

O to chodziło?akurat tak z 2 tygodnie temu trafiłem na film jak jakiś kulturysta go odwiedził i próbował jego treningu a później obejrzałem kilka filmików z Patem. Takie treningi lubię
O to chodziło?
Jeszcze wrzucę to
Wracam z roboty a tu 8 stopni auuuuuu
View attachment 122884
przy Twojej masie pokonać 8 stopni
Kto wie może za jakiś czas dasz już radę wejść po 10 schodach 
Co to kurwa za parkany morda ?? Idziesz grać w hokeja jak haszek?!?!Wracam z roboty a tu 8 stopni auuuuuu
View attachment 122884
przy Twojej masie pokonać 8 stopni
Kto wie może za jakiś czas dasz już radę wejść po 10 schodach
![]()
dobre w chujZapasy, synek, zapasy. Zapasy na zimę robięCo to kurwa za parkany morda ?? Idziesz grać w hokeja jak haszek?!?!
Gadasz trochę jak Pudziandobre w chuj
A ja se popiję herbatki z termicznej butli i wdrapuję się dalej

Co to kurwa za parkany morda ?? Idziesz grać w hokeja jak haszek?!?!
Skąd wiesz młody wilczku kto tam po drugiej stronie?Gadasz trochę jak Pudzian![]()