Uller
Bellator Heavyweight
Za taką kasę to można walnąć sobie boxa z olimpijką i wuchtą ciężaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za taką kasę to można walnąć sobie boxa z olimpijką i wuchtą ciężaru
To mało tego nakładu będzie, aż tak wartosci używki nie tracą. Gryf kilkaset, brama/stojaki ze 2-3 k, na talerze dużo nie zostanie.używkę, ale to się nie wymydli
pierwszy który mi wyskoczył na olx ma 150+20 obciążenia a jeszcze dodatkowo jakieś stojaki, mały gryf i parę kg do niegoTo mało tego nakładu będzie, aż tak wartosci używki nie tracą. Gryf kilkaset, brama/stojaki ze 2-3 k, na talerze dużo nie zostanie.
Ok, przyjmijmy, że na używki starczy.pierwszy który mi wyskoczył na olx ma 150+20 obciążenia a jeszcze dodatkowo jakieś stojaki, mały gryf i parę kg do niego
a za 3 tysie to bramę na luzie znajdzieszOgłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
ławeczki w zestawie nie ma, więc nie powiesz, że wypierdzianeOk, przyjmijmy, że na używki starczy.
A ile barmańskiej by za to byłoZa 5 koła to kupuje

Ketle 44 kosztują 700-900 za sztukę ;)Za 5 koła to kupuje 2x kettle 24kg, 2x 32kg, 2x 44kg, kamizelkę regulowaną 40kg, sandbaga, kółka gimnastyczne, linę do wspinania, drążek, poręcze i jeszcze coś zostanie na gryf i obciążenie stalowe z OLX, zależy jak kto trenuje i co lubi :D
Przecież nie nowe, mam swojego kettla 10 lat, kupiłem używanego w 2014 i raz go odmalowałem, kupować nowe ciężary do domowej siłowni to strata pieniędzy, to ma ważyć, a nie wyglądać, zawsze można odmalować.Ketle 44 kosztują 700-900 za sztukę ;)
Chyba że polujesz na używki, ale takie wielkie rzadko się trafiają
Cały czas to już jest mój stały element treningu. Na pewno polecić mogę plecaki Wisporta, podobnie firma Gregory, Osprey, Tasmanian Tiger. Dopasuj pod swoje potrzeby tak na prawdę. Wisport może więcej ważyć, dlatego Gregory myślę będzie najlepszy. Sporo chłopaków na selekcji korzysta z tych plecaków.Robisz dalej te marsze z ciężkim plecakiem? Polecisz coś solidnego, zebym mógł tam załadować nawet 40-50kg?
tylko że trudno będzie upolować dwa takie duże z jednej stajni, bo jednak lepiej mieć dwa takie samePrzecież nie nowe, mam swojego kettla 10 lat, kupiłem używanego w 2014 i raz go odmalowałem, kupować nowe ciężary do domowej siłowni to strata pieniędzy, to ma ważyć, a nie wyglądać, zawsze można odmalować.
Wtf to jest w chuj imponujące

Którymi filmikami?Jestem po chorobie i jutro jeszcze nie będę szedł na siłownię, żeby się doleczyć, tylko zrobię kalisteniczny trening w domu. Planuję zrobić coś takiego:
1) Back widow
2) Wykrok izometryczny
3) Pies kij
(Te trzy ćwiczenia jako obwód)
4) Mostki jak w podstawówce na wf.
Back widow to coś takiego, można jeszcze robić z odrywaniem dupy od ziemi jako utrudnienie, a ostatnia progresja to wykonanie z prostymi nogami i odrywanie całego ciała oprócz pięt.
![]()
Back widow
www.fabrykasily.pl
Pies kij to takie ćwiczenie z karate, że ma się pozycję psa głową w dół, potem się przechodzi do pompki, chwilę przytrzymuje na dole i powrót do psa.
Mostek dziś zrobiłem ze 2 razy na próbę to ciężko, bo barki pospinane, ale to dowód, że trzeba to zacząć ćwiczyć.
Jak dobrze wejdzie to raz w tygodniu będę robił taki zestaw plus dwa razy siłownia.
@Brawler098 pozdrowienia i dzięki za inspirację filmikami na Fejsie.
Którymi filmikami?
A to, ok. Nie tykam się ciężarów już od roku czasu. W grudniu zrobiłem test siłowy ze sztangą 170kg martwy jednorącz. Bez ciężarów zdecydowanie lepiej z siłą i sprawnością, gibkością pomimo przyrostu wagi.Robienie mostku ze stania plus skok tygrysa.
A tylko do samochodu je zaniosłeś. Pomyśl co by się stało gdybyś chociaż trening rozpocząłPo tych czajnikach to mnie w krzyżu łupie hahaha. No nic, trza powoli grindować :) #SKS
Nie no, była już sesyjeczka w miejscu docelowym, delikatna żeby nie było. Tego pieruństwa trzeba sie nauczyc.A tylko do samochodu je zaniosłeś. Pomyśl co by się stało gdybyś chociaż trening rozpoczął
Ty się módl żeby gdzieś tam pomiędzy wysmyknie a podłogówką giry nie byłoNie no, była już sesyjeczka w miejscu docelowym, delikatna żeby nie było. Tego pieruństwa trzeba sie nauczyc.
Fajnie ze sa ogumowane, choc jak toto sie wysmyknie to chyba podłogówkę, jastrych i panele i tak szlag trafi - na raz
Albo głowyTy się módl żeby gdzieś tam pomiędzy wysmyknie a podłogówką giry nie było
E tam, moje placki zniosą wszystko. No prawie wszystko, raz tych 200kg mi stopa na skręcie i zgięciu nie wytrzymała, jest impreza są straty, trudno :)Ty się módl żeby gdzieś tam pomiędzy wysmyknie a podłogówką giry nie było
łeb też zakuty ;)Albo głowy
Mimo wszystko proponuję nie sprawdzać co twardsze.łeb też zakuty
są jeszcze rzeczy twardsze od łba ;)Mimo wszystko proponuję nie sprawdzać co twardsze.
Na nie też lepiej kettlebella nie upuszczaćsą jeszcze rzeczy twardsze od łba ;)
szkoda kettla ;)Na nie też lepiej kettlebella nie upuszczać