J-Son
Nadworny grafik
Miał trenować barki, zrobił trening z barkiem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miał trenować barki, zrobił trening z barkiem
Przebranzowił się na gifyTo co można zamykać? Bastek pierdolnął hantle w kąt i poszedł po igły?
IćTak wgl to kolega ciagnie mnie na silke zebym z nim chodzil
Dzis wracam do treningow (ost raz byl w czwartek)
Dzis nogi wiec bedzie masakra...:(
Tak wgl to kolega ciagnie mnie na silke zebym z nim chodzil i sie zastanawiam czy na niektore partie sobie z nim na silce nie robic, nie wiem, klaty np.
Pierdol te pseudotreningi w domu i rob wszystko na silce jak normalny czlowiek. Jakbys nie mial u siebie silki to ok ale kurwa nawet sie nie zastanawiaj.Dzis wracam do treningow (ost raz byl w czwartek)
Tak wgl to kolega ciagnie mnie na silke zebym z nim chodzil i sie zastanawiam czy na niektore partie sobie z nim na silce nie robic, nie wiem, klaty np.
Zapytaj najpierw kolegę, ile oni mają par hantli na tej siłce, bo różnie może być i tylko czas stracisz.Tak wgl to kolega ciagnie mnie na silke zebym z nim chodzil .
Dzis wracam do treningow (ost raz byl w czwartek)
Idź na siłke, na pewno Ci to nie zaszkodzi. Zawsze to ktoś bardziej doświadczony poprawi Cię w technice wykonywanych ćwiczeń i tym sposobem miejmy nadzieję nie zostaniesz kaleką :)
Francuskim też mozwz6zeobic sobie krzywdę. Treningiem barków też. To samo nogi. Praktycznie wszystko możesz zrobić nie tak technicznie. Plus duży ciężar i łatwo o kontuzję.no ze strachu przez Was to klate (bo jest sztanga na miejscu) i plecy (z wiadomych wzgledow) moglbym tam robic, a reszte parti w domu
Ja również jak idę do restauracji to zjadam tylko sos a np. makaron robię w domu. Bo mam makron: świderki, penne, tagliatelle ...no ze strachu przez Was to klate (bo jest sztanga na miejscu) i plecy (z wiadomych wzgledow) moglbym tam robic, a reszte parti w domu
no u mnie na silce personalni sa kozaki, jest pan apteka, pan kulturysta, pan wygladu bastka, ale on akurat dziewczynami sie zajmuje.Francuskim też mozwz6zeobic sobie krzywdę. Treningiem barków też. To samo nogi. Praktycznie wszystko możesz zrobić nie tak technicznie. Plus duży ciężar i łatwo o kontuzję.
Idź, znajdź tam kogoś mądrego kto spojrzy jak robisz każde ćwiczenie. Mądry niekoniecznie znaczy trener personalny po weekendowym kursie.
o ze strachu przez Was to klate (bo jest sztanga na miejscu) i plecy (z wiadomych wzgledow) moglbym tam robic, a reszte parti w domu
no u mnie na silce personalni sa kozaki, pan wygladu bastka, ale on akurat dziewczynami sie zajmuje.
Będziesz trenował dziewczyny?I do takiej pracy sie chce iść
![]()
a wiesz ile wyciaga ten ziomek? 5k miesiecznie to byl jego najgorszy miesiac.I do takiej pracy sie chce iść
![]()
a wiesz ile wyciaga ten ziomek? 5k miesiecznie to byl jego najgorszy miesiac.
nie jest mega drogie, chlopak po prostu jest tez dietetykiem i osiaga na tym polu sukcesy, ma swoje baze klientek i jest skuteczny w tym co robi. Kobiety chudna, polecaja go i do stalej pensji ma druga pensje za prywatne spotkania.wiem bo wynajecie trenera personalnego jest na pewno mega drogie / chociaz Ci od siłowni pewnie aż tak nie jak Ci od MMA, ale tez swoje kosztuja, poza tym Ty jestes z Lublina a to duze miasto, to i duze zarobki
ma swoje baze klientek i jest skuteczny w tym co robi. Kobiety polecaja go i do stalej pensji ma druga pensje za prywatne spotkania.
kurwa zle to ujalem, a juz nie zdazylem edytowac, prywatnie brzmi zle, indywidualne. Wiekszosch tych co bierze to sie nie nadaje, ale niektore calkiem calkiem. Wiesz on, odpowiada za metamorfozy.
Robi coś w stylu martwego ciągu?
Wyprzedził skubanyCzekam na nowy temat "Trening na siłowni"![]()
Robi coś w stylu martwego ciągu?
Czekam na nowy temat "Trening na siłowni"![]()
Wyprzedził skubany![]()
stary to zdjecie ziemniakiem robiles?
To tutaj pytaj. Tam nikt nie zagląda.Jest jakis temat o siłowni posiadajacy 243 stron to nie bede taki, nie bede robil nowego, tylko tam zapytam o cos, a juz mam jedno pytanie.