Baasteek
UFC Welterweight
stary to zdjecie ziemniakiem robiles?
HTC 820 i nie przylozylem sie bo zdjecie chcialem wyslac dziewczynie na messengerze bo nie powiedzialem gdzie jade

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
stary to zdjecie ziemniakiem robiles?
To tutaj pytaj. Tam nikt nie zagląda.
Na wolnych ciężarach zazwyczaj pracuje więcej mięśni, bo musisz ten ciężar utrzymywać w równowadze. Na maszynach możesz wziąć większe obciążenie. Ja plecy robię zazwyczaj tak: drążek, wyciag, wiosłowanie sztangielką.Siłownia :
Lepiej cwiczyc plecy na wolnych ciezarach czy lepsze sa maszyny ?
Podobno na wolnych ciezarach jest wiekszy przyrost, to prawda? Czy sobie dobrac to na czym mi bedzie wygodniej cwiczyc
drazek pewnie dla bastka odpada, chyba, ze maja takie urzadzenie co cie lekko unosi jesli nie umiesz zrobic samNa wolnych ciężarach zazwyczaj pracuje więcej mięśni, bo musisz ten ciężar utrzymywać w równowadze. Na maszynach możesz wziąć większe obciążenie. Ja plecy robię zazwyczaj tak: drążek, wyciag, wiosłowanie sztangielką.
Tak czy siak niech ktoś spojrzy czy w miarę dobrze robisz. Zwłaszcza przy wolnych ciężarach. Pamiętaj o rozgrzewce.Siłownia :
Lepiej cwiczyc plecy na wolnych ciezarach czy lepsze sa maszyny ?
Podobno na wolnych ciezarach jest wiekszy przyrost, to prawda? Czy sobie dobrac to na czym mi bedzie wygodniej cwiczyc
hahahaah dokladnie takie :D uprzedzam zul spod biedry szybko pada.
Tak czy siak niech ktoś spojrzy czy w miarę dobrze robisz. Zwłaszcza przy wolnych ciężarach. Pamiętaj o rozgrzewce.
To nowoczesnia silownia, ma 2 pietra, ogromne miejsce przystosowane pod rozgrzewke.
Oczywiscie jak na sanockie warunki :-) no i 12 pln wstep, a pamietam jak dawniej bywalem w takiej co bylo 6 pln za wstep, ale ona mala byla, ta mi sie lepiej podoba, bo wiecej przestrzeni i wszystkiego jest syto.
Seba możesz ćwiczyć na maszynach i na wolnych tylko podstawą jest żeby ktoś widział co Ty tam wyczyniasz bo się nam jeszcze uszkodzisz. Kup sobie gumy i przy ich pomocy zacznij też podciągać się na drążku
ebook czy audio? Podzielisz się?@Jakub Bijan
Dzięki za polecenie książki "Skazany na trening", trochę w amerykańskim stylu ("moja metoda jest najlepsza") ale kilka ciekawych ćwiczeń tam jest.
Ciekawe ile mi, staremu koniowi, zajmie mostek :) Póki co powoli coś tam robię, ale żeby nie przeciążyć.
Tylko z dystansem do tego, tam jest trochę głupot. Zwróć uwagę np. na ostatni krok w pompkach - nie ma chuja, żeby tak je zrobić o nawet model na jednym zdjęciu ma rękę wyprostowaną a na drugim po prostu leży na ziemi@Jakub Bijan
Dzięki za polecenie książki "Skazany na trening", trochę w amerykańskim stylu ("moja metoda jest najlepsza") ale kilka ciekawych ćwiczeń tam jest.
Ciekawe ile mi, staremu koniowi, zajmie mostek :) Póki co powoli coś tam robię, ale żeby nie przeciążyć.
Ja dziadek, papier.ebook czy audio? Podzielisz się?
Taaa, wybiórczo.Tylko z dystansem do tego, tam jest trochę głupot.
Nawet lepiejJa dziadek, papier.
Ale w sensie zeskanować mam? :)Nawet lepiej
Nawet lepiej
Nie, miałem na myśli, że ja też wolę papier.Ale w sensie zeskanować mam? :)
Dzięki! Właśnie miałem szukać ebooka, wolę sprawdzić najpierw coś takiego zanim kupię.Skazany na Trening Trylogia + bonus - Kalenistyka - xkacprusx - Chomikuj.pl
Skazany na Trening Trylogia + bonus • Kalenistyka • pliki użytkownika xkacprusx przechowywane w serwisie Chomikuj.pl • Skazany na trening 3.pdf, Skazany na trening 2.pdfchomikuj.pl
Toaletowy?Nie, miałem na myśli, że ja też wolę papier.
Spokojnie, teraz przeprowadzi ją lepiej i szybciej.@Senator Kozioł cała Twoja relacja z transformacji poszła z dymem![]()
Wróci silniejszy@Senator Kozioł cała Twoja relacja z transformacji poszła z dymem![]()
Na razie skończyłem studiować książkę. Będę zaczynał od pierwszego kroku w każdym ćwiczeniu. Ostatnie lata to był u mnie totalny spadek siły i sprawności, nadwaga i bebzon :)@andrzej_t. @Jakub Bijan
U mnie waga w dół, wiadomix, na razie same flaki, więc ten etap najłatwiejszy
View attachment 18568
Pompeczki i drążek (przeplatanka). Niecały miesiąc i efekty widoczne - pasek o dwie dziurki.
Co ciekawe to pokazało mi jak wypchany miałem bebzol, bo teraz znad paska wystaje fałda a nie balon.
Idziemy dalej :)
A to @andrzej_t. coś robisz?
No właśnie, kurła, sam jeszcze nie wiem jak to ułożyć. Myślę. Robisz 5 serii po 10 powtórzeń? Ja na początek będę chyba robił po prostu tyle powtórzeń w jednej serii ile dam rady robić poprawnie technicznie, a czuję, że nie będzie tych powtórzeń dużo na początku. Później będę coś próbował ewoluować, ale poza krok 1, czyli start, na razie nie wychodzę myślami. Z miesiąc mi zajmie zanim trochę rozruszam mięśnie i ścięgna...U mnie podobnie. Jak się doprowadzę do jakieś formy (minimalizującej kontuzje) to wrócę do BJJ.
Swoją drogą jaki masz plan? Ja póki co pięcioma seriami jadę. Nie przemęczam się, powolutku ale stabilnie coraz więcej.
Niech tu podpowie @Jakub Bijan ale wg mnie coś w ten deseńNo właśnie, kurła, sam jeszcze nie wiem jak to ułożyć. Myślę. Robisz 5 serii po 10 powtórzeń? Ja na początek będę chyba robił po prostu tyle powtórzeń w jednej serii ile dam rady robić poprawnie technicznie, a czuję, że nie będzie tych powtórzeń dużo na początku. Później będę coś próbował ewoluować, ale poza krok 1, czyli start, na razie nie wychodzę myślami. Z miesiąc mi zajmie zanim trochę rozruszam mięśnie i ścięgna...