z tego co teraz pokazali w trakcie gali to Artem zmierzy się właśnie z Gritzem, Svensson chyba kontuzja.Lobov oczywiście dostał najsłabszego przeciwnika z grupy ćwierćfinałowej, który powinien był wylecieć zamiast Gruetzemachera.
Co za żenada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
z tego co teraz pokazali w trakcie gali to Artem zmierzy się właśnie z Gritzem, Svensson chyba kontuzja.Lobov oczywiście dostał najsłabszego przeciwnika z grupy ćwierćfinałowej, który powinien był wylecieć zamiast Gruetzemachera.
Co za żenada.
No i git. Życzę Artemowi, żeby Amerykanin go lajował i prejował przez całą walkęz tego co teraz pokazali w trakcie gali to Artem zmierzy się właśnie z Gritzem, Svensson chyba kontuzja.
nie pykło... :) #RussianHammerNo i git. Życzę Artemowi, żeby Amerykanin go lajował i prejował przez całą walkę![]()
Nie odpadł, ma zestawiony pojedynek, który pokażą w odcinku w przyszłym tygodniu.Marcin odpadl juz ? bo dawno nie zagladalem do tego tematu . I co tam z tym Lobovem ?
Rogers pokazał się z dobrej strony, że nie ma złego parteru, bo Hall mu nic nie zrobił, to już coś znaczy, ładnie bronił jego wejść, a stójka, jak to z grapplerem zachowawcza. Myślę, że może dużo ugrać, zobaczyłbym go w starciu z Lobovem.Trzeba przyznać, że w walkach Lobova to nudy nie będzie na pewno ;) Póki co faworytem do końcowego sukcesu jest według mnie Rogers, ale mam nadzieję, że za tydzień zmienię zdanie pod wpływem zajebistego występu Marcina !
Nie tylko. Nie wiem co do niego maja..oprocz tego, ze sie buja z Conorem;)Saul od początku wydawał się mega solidny, lubię gościa.
czy tylko mi się dobrze ogląda walki Artema?#luj
Więcej szczegółów?Pod koniec chyba schrzanili sprawe i pokazali zawodnikow ktorzy wygraja walki w nastepnym odcinku , ciekawe czy ktos to zauwazył oprócz mnie:P
Wydawało mi sie ze na sam koniec jak juz Dana mowi cos o połfinałach kamera najechala tylko na Wrzoska i Lloverasa ale jednak sie myliłemWięcej szczegółów?
ten luz w stójce, pewność siebie, siła ciosu, takie lekkie "don't give a fuck" w walce - serio nie tego się spodziewałem, haha. kozak.Kurde, z każdym kolejnym odcinkiem Lobov robi na mnie coraz większe wrażenie.![]()
Fajna walka Lobova. Chris wcale nie korzystał z zapasów, chyba bardzo chciał udowodnić, że potrafi walczyć efektownie. Lobov - widać że gość wkłada 100% mocy w każdy cios, dodatkowo trzyma ręce nisko i strzela tymi lujami z bioder. Lekko za połową pierwszej rundy wyglądał już na mocno spompowanego, pomyślałem sobie wtedy - oho, nie ugra tego, nie tak spompowany. A jednak ugrał i ustrzelił Chrisa w drugiej, skubany. Ładny nokaut.
Rogers jak to Rogers, kontrolował cały pojedynek. Fajnie skontrował Halla w drugiej rundzie po nieudanym sprowadzeniu, aż ten sobie zrobił przysiad. Wydawało mi się, że jako jeden z nielicznych słuchał co do niego Conor gada podczas walki. Natenczas jak dla mnie jest faworytem, choć wiadomo, kibicuję Marcinowi
Za tydzień war Marcin
BTW, orientuje się ktoś, czy ta drabinka to taka legit drabinka, czy taka dla picu jak wcześniej, "żeby to ładnie wyglądało"?
Też go widzę w przegrywającego w finale z Marcinem :DNo i kolejny polski akcent: trener europy ju-jitsu Arek Sternalski.
Lobov to naprawdę jest russian hammer
Rogers to w chuj solidny fighter, widzę go jako wicemistrza tego TUFa zaraz po Marcinie :)
chociaż polubiłem gościa więc życzę mu jak najlepiej, no ale cóż przegrany też dostaje angaż w UFCTeż go widzę w przegrywającego w finale z Marcinem :D
Też mi się tak zdawało, że Gritz na siłę chciał pokazać, że jednak potrafi walczyć efektownie po tym, jak odpadł z programu z powodu poprzednich, nudnych pojedynków.Chris wcale nie korzystał z zapasów, chyba bardzo chciał udowodnić, że potrafi walczyć efektownie.
Póki co faworytem do końcowego sukcesu jest według mnie Rogers, ale mam nadzieję, że za tydzień zmienię zdanie pod wpływem zajebistego występu Marcina !
No ja tego nie widziałem, także czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek i mimo wszystko liczę na jak najlepszy wynik Marcina ;)Przecież Marcin już gdzieś "chlapnął", że na głównej gali może zawalczy w piórkowej. Finaliści TUF'a stoczą bój w lekkiej ;)