Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ps. Ale TDD do poprawy, żeby nie było ,że tak kolorowo jest ;)
@zombie sam juz odpowiedzial na to pytanie, chociaz przyznaje, ze mnie w pierwszym momencie tez strasznie to wkurwilo, bo pomijajac wszystko, ostatecznie w finale walczy dwoch zawodnikow, ktorzy odpadli we wczesniej fazie programu. Jednak ogladajac te edycje TUF-a, szczegolnie zas ostatni odcinek, widzimy chyba wyraznie czemu przede wszystkim miala posluzyc. Sekwencje pokazujace Conora z Artemem wpisuja sie w idealny dla UFC scenariusz. Nie znam podloza ani szczegolow problemow Saula i nie chce sie bawic w lowce sensacji, ale jego absencja i walka z Hallem, zamiast Rogersem czy Wrzoskiem, to rowniez wymarzony dla Lobova "uklad gwiazd". Marcinowi gratuluje, dziekuje za fantastyczne, dotychczasowe emocje i prosze o wiecej. Gratulacje od Asi po efektownej wygranej nad Erosa tez powinny marketingowo zrobic dobra robote. War @zombie !Natomiast co do kolejnych decyzji podjętych przez UFC to brak mi słów i tyle... Skąd oni wpadli na pomysł, żeby nagle do półfinału przywrócić gościa który odpadł już dawno ?!
Stąd, że wygrał Saul z nim jedynie przez majority decision. Polaka jednak poddał w drugiej rundzie, to bardziej dominujące rozstrzygnięcie. Sam liczyłem, że jednak Marcin po prostu wejdzie, ale można zrozumieć UFC. Tym bardziej, że dodatkowo dzięki temu mają walkę USA vs Europe w finale, a nie europejską.Skąd oni wpadli na pomysł, żeby nagle do półfinału przywrócić gościa który odpadł już dawno ?
Z Bagdadem rundy były na styku więc o wałku nie ma mowy, jednak jako fan MMA chciałem 3 rundy żeby wszystko się wyjaśniło. W walce z Hiszpanem po 2 rundach był oczywisty remis i przyznam, że tej dodatkowej rundzie podobała mi się praca bokserska Abnera to i tak spokojnie można punktować Erosę za nieustanną presję, obronę obaleń no i w stójce nie pozostawał dłużny.Erosa przegrał trzy walki i z rzędu i walczy w UFC, to dopiero oburzające a nie Lobov który każdego nokautuje ;) No ok, ciężko ocenić czy przegrał tamte dwie decyzje, ale jak dla mnie ich nie wygrał także. Marcin powinien sobie poradzić, chociaż obstawiam ciekawą, taktyczną walkę w stójce i jednogłośne zwycięstwo @zombie.