Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sry mordo, nie myślałem, że możesz odebrać to jako spoiler ;)kurde nie wchodzę tu bo spojlerów naczytam a gierka zacna
Teraz już wiem, że kaszankę sobie zrobię...Sry mordo, nie myślałem, że możesz odebrać to jako spoiler ;)

A może nie zrobisz i wybierzesz inne "aktywności" ;)Teraz już wiem, że kaszankę sobie zrobię...
![]()

pograłem kilka dni, system czasowy przestał wkurwiać i wywierać presje. 2 bojarów już zajebałem jak ktoś pokona Ambrosa to oznaczcie mnie tutaj bo jestem ciekaw jak go potraktowaliście, kurwa ale ta gra jest dobra. Drugą jest Xanthe którą postanowiłem zaatakować przy niespodziewanym spotkaniu. Gram na domyślnym poziomie trudności jakby co. Najlepszy miecz w grze przekuty, zbroja chyba też już ogarnięta, koń zwalony...
Róbta Pany często manualne savy i dobrze zastanówcie się co robicie bo konsekwencje mogą być przeogromne. Przeczytał ktoś z Was trylogię wampirzego cesarstwa Kristoffa bo widzę jedno mocne nawiązanie?Trzeci tom przede mną, ale też mam wrażenie, jakbym grał w grę inspirowaną tą trylogią.Przeczytał ktoś z Was trylogię wampirzego cesarstwa Kristoffa bo widzę jedno mocne nawiązanie?
DokładnieTrzeci tom przede mną, ale też mam wrażenie, jakbym grał w grę inspirowaną tą trylogią.
Pokonałeś już któregoś z bojarów?Jeszcze nie - dopiero jakieś 10h rozgrywki. Nie mam zbyt dużo czasu na granie, więc będzie to szło wolno.DokładniePokonałeś już któregoś z bojarów?
Czekam na recenzję Kiszaka. Na resztę mam wyjebane

Nareszcie wiem co myśleć. Mało brakowało a bym kupił![]()
Nareszcie wiem co myśleć. Mało brakowało a bym kupił![]()
Kiszka to jest takie rakowisko. Chłop cały swój kontent opiera na dymach, negatywnej energii i toksyczności.Na twitterze ładnie zesrał się Krzysztof M. Maj ;)
Ja od siebie mogę napisać, że fajna to gierka. Siedzę sobie w pracy i myślę co będę robił wieczorkiem w Kotlinie Sangorskiej.

Na twitterze ładnie zesrał się Krzysztof M. Maj ;)
Kiszka to jest takie rakowisko. Chłop cały swój kontent opiera na dymach, negatywnej energii i toksyczności.
Kurwa jak się komuś gierka podoba i czerpie z niej radość niech sobie gra. A ten matoł i jego zgraja srudologów to mają taką manie wyższości, że chuj.

M.in. porównał Dawnwalkera do Veilguarda i ogólnie ból dupy na przekupionych recenzentówAż musiałem sprawdzić te wysrywy![]()

Na twitterze ładnie zesrał się Krzysztof M. Maj ;)
Kto to w ogóle jest? O tym pokemonie nie słyszałem.M.in. porównał Dawnwalkera do Veilguarda i ogólnie ból dupy na przekupionych recenzentów![]()
W sumie nie wiem, pierwszy raz wpadł mi przy bardzo fajnej rozmowie o Clair Obscur.Kto to w ogóle jest? O tym pokemonie nie słyszałem.