The Blood of Dawnwalker

Niby cena tej gry jest u nas jedna z droższych. U ruskich, usa czy nawet upadliny dużo taniej. :siara:
Może będzie się dało VPN-em to obejść.

rjknRd.gif

Prosim rabat na Dawnwalker.

Jestem po prologu. Technicznie spoko poza typowym unrealowym szajsem typu migoczące tekstury i cienie, czasem delikatnie chrupnie - gram w trybie 40 klatek.

Ale klimat to :antonio:nawet nie wiem kiedy mi dwie godziny zleciały, system walki spoko, porobiłem trochę questów.

Ciekawe czy będzie można dobrać się do zielarki? :awesome:

Jestem po prologu. Technicznie spoko poza typowym unrealowym szajsem typu migoczące tekstury i cienie, czasem delikatnie chrupnie - gram w trybie 40 klatek.

Ale klimat to :antonio:nawet nie wiem kiedy mi dwie godziny zleciały, system walki spoko, porobiłem trochę questów.

Ciekawe czy będzie można dobrać się do zielarki? :awesome:
ja jedynie prolog cykłem, potem już nie miałem mocy bo późno zacząłem, więc ciężko mi na razie ocenić, jedynie jakoś mnie podłożone polskie głosy bohater i jego rodzinki lekko drażnią

ja jedynie prolog cykłem, potem już nie miałem mocy bo późno zacząłem, więc ciężko mi na razie ocenić, jedynie jakoś mnie podłożone polskie głosy bohater i jego rodzinki lekko drażnią
Ja przerwałem zabawę, bo północ dochodziła. Podobno prolog najsłabszy. Jeśli faktycznie tak jest to brzmi to obiecująco odnośnie reszty gry.

Prolog zrobiony :penn: poszedłem na ryby, uratowałem brata który kopał torf, poczytałem z Ancą wiersze miłosne, i zaparzyłem matuli ziółka, odkryłem kto rozkopał grób ale nie doniosłem (jebać 60-ny) :beczka: System walki mi pasuje, kierunki blokowania i ataku przypominają trochę KCD.

Miałem wczoraj tylko zerknąć, żeby sprawdzić system walki i tryby graficzne i później oglądać Reachera - no i chuj wyszedł z oglądania :DC:

Wciąga i do tego ma trochę vibe trzeciego Wieśka.
Z ostatniego filmiku, który wrzuciłem padło info, że premierowy patch chociaż dodawał tryb wydajności to tego zbalansowanego 40 klatek nie poprawiał. Zbalansowany na Pro działał średnio, nie wspominając o zwykłej plejce.
Ja spróbuję odpalić ten wydajności, chociaż koszty grafiki są spore.
Jaki poziom? Ja ruszam na "wyzwanie".

Z ostatniego filmiku, który wrzuciłem padło info, że premierowy patch chociaż dodawał tryb wydajności to tego zbalansowanego 40 klatek nie poprawiał. Zbalansowany na Pro działał średnio, nie wspominając o zwykłej plejce.
No właśnie 60 klatek jest kosztem grafiki i szczegółów, więc spróbowałem 40.
Drugi jak pizda, ja w hard na ogół bawię się tylko w strzelankach. W RPG trudność najczęściej ma słaby balans. W drugim Wieśku na normalu męczyłem się w pierwszym akcie z paroma parchami, a w trzecim rozjebałem obóz Nilfgardczyków bez eliksirów.

Pograłem chwilę w prologu i vibe Wieśka mocny jest. Walka z tym parowaniem zapowiada się fajnie, ale póki tego dobrze nie opanuje to z większymi grupami czuję, że będzie srogi wpierdol, zwłaszcza przełączania się na konkretnego wroga.
I już w prologu stoję i myślę, które zadanie wybrać?
czy wskoczyć do dziury? A jak nie wskoczę to co? Będzie tam dalej? Czy trzeba było zostać dłużej i "liznąć" łacinę? Po chuj bawiłem się w ganianego?
@vitas , Tobie też "zacina" się sprint? No wkurwia mnie mocarnie. Mam wciśnięte L3 a Cohen staje w miejscu :latajacaslomkaptysiowa:

hard to samo, pierdolę grać na medium pewnie dla mięczaków

Pograłem chwilę w prologu i vibe Wieśka mocny jest. Walka z tym parowaniem zapowiada się fajnie, ale póki tego dobrze nie opanuje to z większymi grupami czuję, że będzie srogi wpierdol, zwłaszcza przełączania się na konkretnego wroga.
I już w prologu stoję i myślę, które zadanie wybrać?
czy wskoczyć do dziury? A jak nie wskoczę to co? Będzie tam dalej? Czy trzeba było zostać dłużej i "liznąć" łacinę? Po chuj bawiłem się w ganianego?
@vitas , Tobie też "zacina" się sprint? No wkurwia mnie mocarnie. Mam wciśnięte L3 a Cohen staje w miejscu :latajacaslomkaptysiowa:
na pc też się ten sprint zacina wkurwiające fest

Tego problemu nie miałem, za to podczas wychodzenia przez szczelinę z katakumb Coen nie chciał wyjść do końca i musiałem kucnąć i trochę pomanewrować, żeby wyszedł. Pewnie zależy od wersji, bo ja mam na X.

Robimy za beta testerów :beczka:

Edit: ja się zastanawiam czy nie poczekać na łatki. Mam do skończenia Astral Chain, a i remake MGS3 kusi.

Back