Tar-Ellendil
NoLife FC
Może będzie się dało VPN-em to obejść.Niby cena tej gry jest u nas jedna z droższych. U ruskich, usa czy nawet upadliny dużo taniej.![]()
Prosim rabat na Dawnwalker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może będzie się dało VPN-em to obejść.Niby cena tej gry jest u nas jedna z droższych. U ruskich, usa czy nawet upadliny dużo taniej.![]()
Ja tam planuje jakoś na zimę zacząć, więc pewnie stanieje i polatane chociaż będzie. Teraz nie warta tych pieniędzy.Może będzie się dało VPN-em to obejść.
![]()
Prosim rabat na Dawnwalker.
250-260 za edycje ze steelbookiem to bardzo spoko cena. RE Requiem kosztował 340.Ja tam planuje jakoś na zimę zacząć, więc pewnie stanieje i polatane chociaż będzie. Teraz nie warta tych pieniędzy.
Mi się wydaje, że za drogo. To nie aaa tylko aa od studia które debiutuje. Clair obscur kosztowało poniżej 200 z tego co kojarzę. Ja Re9 kupiłem za 240 na allegro.250-260 za edycje ze steelbookiem to bardzo spoko cena. RE Requiem kosztował 340.
Clair po premierze poszło do góry, tu się broni, bo wydanie fajne.Mi się wydaje, że za drogo. To nie aaa tylko aa od studia które debiutuje. Clair obscur kosztowało poniżej 200 z tego co kojarzę. Ja Re9 kupiłem za 240 na allegro.
Ja kupiłem steelbook i takie edycje porównuje.Ja Re9 kupiłem za 240 na allegro.
Stalówek nie zbieram więc nie mam zdania.Clair po premierze poszło do góry, tu się broni, bo wydanie fajne.
Ja kupiłem steelbook i takie edycje porównuje.