Gambit
UFC Light Heavyweight
Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domuNo i zamówiłem, oby nie było kasztana przez tego unreala. Poza tym zapowiada się zajebiście.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domuNo i zamówiłem, oby nie było kasztana przez tego unreala. Poza tym zapowiada się zajebiście.

Edycja ze steelbookiem na XSX.Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domu![]()
Maks 40 fps na konsolach i gameplay z PS5 pro - zaczynam się obawiać..
No i zamówiłem (...) Poza tym zapowiada się zajebiście.
JPRDL jakbym słyszał swoją. Naobiecuje złote góry, nawinie makaron na uszy, człowiek się napali jak flota stanisa, a później taki chuj i zostajesz z pentem... znaczy crapem w rękuNajwyżej się kiedyś nadrobi

Jeszcze nie anulowałem, ale się trochę wahamJPRDL jakbym słyszał swoją. Naobiecuje złote góry, nawinie makaron na uszy, człowiek się napali jak flota stanisa, a później taki chuj i zostajesz z pentem... znaczy crapem w ręku![]()

Nie chce zniechęcać, ale ta gra będzie miała dużo bugówJeszcze nie anulowałem, ale się trochę waham
Gdyby nie edycja ze steelbookiem to bym wbił w ten preorder.
W sumie Wiesiek na premierę to była trochę kupa momentami, ale człowiek się dobrze bawił mimo to.
Poprzewracało się w dupach od dobrobytu![]()

Nie chce zniechęcać, ale ta gra będzie miała dużo bugów![]()
To na chuj był ten filmik sprzed kilku dni
Nasi też chwalą. Przynajmniej ARHN i NRGlon.Wystartowali, na meta 87 po 12 recenzjach. Myślę, że będzie spadać, ale jak zatrzyma się na 80-85 to sprzedaż dowiezie i będzie mega sukces jak na debiutancką grę.
Kogo!?Czekam na recenzję Kiszaka. Na resztę mam wyjebane
chyba jeden z najbardziej wkurzających youtuberów.Ja tam też wywalone na to, nawet nie wiem czy kiedyś grałem w coś co ma to. Gierkę ogram za jakiś czas.Taka jest sraka o ten upływ czasu w komentarzach, ale nic bardziej mnie nie wkurwia niż generyczne gry na jedno kopyto. Dlatego dla twórców duży plus.
Z tego co słyszę to można spokojnie się zmieścić w limicie czasu, a jeśli się nie uda to będzie większa motywacja zagrać jeszcze raz.Taka jest sraka o ten upływ czasu w komentarzach, ale nic bardziej mnie nie wkurwia niż generyczne gry na jedno kopyto. Dlatego dla twórców duży plus.
To może być spoko, bo będzie wymuszało konkretną ścieżkę i build podczas jednego przejścia. Wole takie podejście niż w grach Bethesdy, gdzie można było przejść gildie magów nie znając się w ogóle na czarach.Właśnie to mnie w martwi. Rozumiem pomysł, ale ja za chuja nie lubię takiej presji w grach xD