Gambit
UFC Light Heavyweight
Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domuNo i zamówiłem, oby nie było kasztana przez tego unreala. Poza tym zapowiada się zajebiście.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domuNo i zamówiłem, oby nie było kasztana przez tego unreala. Poza tym zapowiada się zajebiście.

Edycja ze steelbookiem na XSX.Pudło czy psstore? Coś czuję, że to może być sądny weekend bo jestem sam w domu![]()
Maks 40 fps na konsolach i gameplay z PS5 pro - zaczynam się obawiać..
No i zamówiłem (...) Poza tym zapowiada się zajebiście.
JPRDL jakbym słyszał swoją. Naobiecuje złote góry, nawinie makaron na uszy, człowiek się napali jak flota stanisa, a później taki chuj i zostajesz z pentem... znaczy crapem w rękuNajwyżej się kiedyś nadrobi

Jeszcze nie anulowałem, ale się trochę wahamJPRDL jakbym słyszał swoją. Naobiecuje złote góry, nawinie makaron na uszy, człowiek się napali jak flota stanisa, a później taki chuj i zostajesz z pentem... znaczy crapem w ręku![]()

Nie chce zniechęcać, ale ta gra będzie miała dużo bugówJeszcze nie anulowałem, ale się trochę waham
Gdyby nie edycja ze steelbookiem to bym wbił w ten preorder.
W sumie Wiesiek na premierę to była trochę kupa momentami, ale człowiek się dobrze bawił mimo to.
Poprzewracało się w dupach od dobrobytu![]()

Nie chce zniechęcać, ale ta gra będzie miała dużo bugów![]()