Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Będą krzyki, będzie płacz, będą rozbite rodziny... normalne święta w Polsceco zrobicie jak przyjdziecie do rodziny na święta czyli niedzielne śniadanie wielkanocne a tam kielecki ? / a tam winiary ?

U mnie nie ma takiej sytuacji, że na stole jest Winiary - nie pochodzę z patologii.co zrobicie jak przyjdziecie do rodziny na święta czyli niedzielne śniadanie wielkanocne a tam kielecki ? / a tam winiary ?
Poprawiłem.U mnie nie ma takiej sytuacji, że na stole jest Winiary - pochodzę z patologii.
Trzeba to przyznać kielecki jest dla osób które cenią zdrowie, ale nie smak.![]()
Analizujemy skład majonezów. Na co zwracać uwagę?
Majonez to obok chrzanu jeden z podstawowych wielkanocnych dodatków na stołach Polaków. Dodajemy go do sałatek i potaw z jaj, ale jemy także na kanapkach. Lubimy jego nieco pikantny smak. Czy jednak wiemy, jak...zywienie.abczdrowie.pl

Można dac do niego cukru i soli i będzie bardziej elastyczny smak, ale wtedy to już by się nazywał WiniaryTrzeba to przyznać kielecki jest dla osób które cenią zdrowie, ale nie smak.![]()

To trzeba być jednym z tych ludzi, którzy dolewają sok do piwa.Można dac do niego cukru i soli i będzie bardziej elastyczny smak, ale wtedy to już by się nazywał Winiary![]()
Może być że to właśnie po avatarze, no i obaj z czereonym pasem więc może dlatego.Musiałeś coś pojebać, ale masz rację kręci się tu taki typ bardzo podobny do mnie.![]()
U mnie wszyscy sa normalni i nie kupuja kieleckiegoco zrobicie jak przyjdziecie do rodziny na święta czyli niedzielne śniadanie wielkanocne a tam kielecki ? / a tam winiary ?
Dno ludzkieTo trzeba być jednym z tych ludzi, którzy dolewają sok do piwa.
Nowe forum, nowy człowiek.Może być że to właśnie po avatarze, no i obaj z czereonym pasem więc może dlatego.
Kurde, nie umiem sobie przypomnieć jego nicku.

Pozwól, że wrzucę tu grafikę z tego artykułu. Niech wszyscy widząPoważne badania i dane. Król jest tylko jeden i na pewno nie jest to kielecki.![]()
Wielkanoc 2021. Który majonez jest najlepszy? Jeden król na polskich stołach
Który majonez został wybrany za najlepszy? "Tradycyjnej" kłótni przy świątecznych stołach o wyższości Majonezu Kieleckiego nad Majonezem Dekoracyjnym Winiary lub odwrotnie prawdopodobnie żadne badanie nie jest w...www.money.pl
Poważne badania i dane. Król jest tylko jeden i na pewno nie jest to kielecki.![]()
Który majonez został wybrany za najlepszy? "Tradycyjnej" kłótni przy świątecznych stołach o wyższości Majonezu Kieleckiego nad Majonezem Dekoracyjnym Winiary lub odwrotnie prawdopodobnie żadne badanie nie jest w...www.money.pl
W ogóle nie jestem zaskoczony tym, że świniary wygrał. Pamiętajcie, że żyjemy w kraju gdzie do sernika dodaje się rodzynki, pizzę polewa keczupem, chleb smaruje margaryną, placki ziemniaczane je się ze śmietaną, a furorę w McD robi kanapka z wyrobem seropodobnym w środku.Pozwól, że wrzucę tu grafikę z tego artykułu. Niech wszyscy widzą
![]()
Poważne badania i dane. Król jest tylko jeden i na pewno nie jest to kielecki.![]()
Pozwól, że wrzucę tu grafikę z tego artykułu. Niech wszyscy widzą
![]()
Dokładnie - wcale mnie te wyniki nie dziwią, motłoch zawsze był najliczniejszą grupą społeczną, przypominam, że największe poparcie mają PiS i PO, najlepsze wyniki wykręca KRS1 i Fame MMA, największą oglądalność ma Taniec z Gwiazdami a Linkiewicz ma najwięcej followersow na instaA sondaże wyborcze jak się w tym kraju prezentują?![]()

A elity głosują na Biedronia czy Zandberga?Dokładnie - wcale mnie te wyniki nie dziwią, motłoch zawsze był najliczniejszą grupą społeczną, przypominam, że największe poparcie mają PiS i PO, najlepsze wyniki wykręca KRS1 i Fame MMA, największą oglądalność ma Taniec z Gwiazdami a Linkiewicz ma najwięcej followersow na insta![]()
Na Biedronia to nawet Zandberg nie głosujeA elity głosują na Biedronia czy Zandberga?
Elity głosują na kielecki.A elity głosują na Biedronia czy Zandberga?

Deep fakeNa Spurek
![]()
Byde rzygołNa Spurek
![]()
Firmy które robią majonez wegański od razu powinny zostać skreślone z listy zakupowej. Przecież taka pierdolona aberracja odciska piętno na każdym produkcie danej firmy. Ha-tfu na kielecki i jego konsumentówNa Spurek
![]()

Dokładnie jeszcze opłacają reklamy u takich influencerek.Firmy które robią majonez wegański od razu powinny zostać skreślone z listy zakupowej. Przecież taka pierdolona aberracja odciska piętno na każdym produkcie danej firmy. Ha-tfu na kielecki i jego konsumentów![]()
Ehh... wam się oczy otworzą, gdy właścicielom WSPSpołem zamkną. Spójrzcie na skład tego wegejonezu:Firmy które robią majonez wegański od razu powinny zostać skreślone z listy zakupowej. Przecież taka pierdolona aberracja odciska piętno na każdym produkcie danej firmy. Ha-tfu na kielecki i jego konsumentów![]()
Składniki: woda, olej rzepakowy rafinowany (35 %),musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana, cukier, ocet spirytusowy, białka grochu, sól, maltodekstryna ,zagęszczony sok z cytryny w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat, barwnik: karoteny, stabilizator: guma ksantanowa, dekstroza.