Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O skurwysyny świnskie...Nowość
![]()

W słoiku pewnie balas szejka, tylko czemu to nie brązowe?O skurwysyny świnskie...![]()

KoloryzowaneW słoiku pewnie balas szejka, tylko czemu to nie brązowe?
![]()

Może od tego całego hummusu?W słoiku pewnie balas szejka, tylko czemu to nie brązowe?
![]()
Da się, tylko najpierw trzeba przejść terapię leczącą z homoseksualizmuNic dziwnego, ocet sam w sobie nie jest zbytnio szkodliwy, a jajka są zdrowe. Jako że tutaj mamy wymieszane żółtka z octem w proporcji 1:1 to wychodzi nawet zdrowo. Tylko co z tego, skoro jeść się tego nie da?

Da się, tylko najpierw trzeba przejść terapię leczącą z homoseksualizmu
![]()
Wyjdź z szafy- te homo opisy i upodobanie do majonezu Winiary, jednoznacznie wskazują że lubisz chuje.A co, smarowali tam kieleckim chuja kolegi żeby jak bierzesz to do ust to Ci przypominało jego fallusa i zastępowało obrzydliwy akt homoseksualizmu i hamowało obrzydliwe homoseksualna żądze?
Nadmajonez

Wyjdź z szafy- te homo opisy i upodobanie do majonezu Winiary, jednoznacznie wskazują że lubisz chuje.
A co, smarowali tam kieleckim chuja kolegi żeby jak bierzesz to do ust to Ci przypominało jego fallusa i zastępowało obrzydliwy akt homoseksualizmu i hamowało obrzydliwe homoseksualna żądze?
Jebnij się w łeb oplocie. Dodatkowo nie mam żadnego upodobania do Winiary, bo mogę zjeść każdy byle nie ten octowy kielecki, a fanatycy octu mają inaczej, bo uważają te gówno za jakiś święty Graal świata majonezów i ich jedyną obroną jest właśnie wrzucanie innym tekstów o winiarym.

w takim razie trzymajcie się chłopaki na tych terapiach. Niech kielecki będzie z wami.Da się, tylko najpierw trzeba przejść terapię leczącą z homoseksualizmu
![]()

![]()
![]()
![]()
Różnorodność, równość i inkluzja
Szacunek dla różnorodności oznacza szacunek wobec innych sposobów myślenia, kultur i wszystkich aspektów społeczeństwa.www.nestle.pl
Co tam @HubiSSJ3 robi w zaciszu domowym - nie moja sprawa.
…ale kwestię majonezu LGBT chyba możemy zamykać
sma sobie zrób, chyba że też wspierasz homokomandoZostaje wytestować roleski, bo to polski majonez i chyba nie wspierają pedałów i innych degeneratów?

To Kieleckito polski majonez i chyba nie wspierają pedałów i innych degeneratów?
Pamiętacie jak opowiadałem, że zaryzykowałem raz kupno kieleckiego, bo był w promocji przed świętami, że drugi 80% taniej i nigdy wcześniej go nie jadłem?
A skład pozostał nienaruszony.do naruszonego ktoś chyba zrobił balasa.

Czyżby terapia okazała się nieskuteczna?Trzeba przyznać, że kurwa, źle to sformułowałem![]()

Bo biedoki z MPGK nie wiedzieli co to, ukry tym bardziej bo rzadko mają dostęp do dobrej jakości żarcia wolą byle gówno np. z koncernu NestlePamiętacie jak opowiadałem, że zaryzykowałem raz kupno kieleckiego, bo był w promocji przed świętami, że drugi 80% taniej i nigdy wcześniej go nie jadłem?
Po degustacji,
ponad pół roku temu, postawiłem koło śmietnika zarówno napoczęty jaki i nieruszany, by sobie jacyś biedni ludzie zjedli, bo nie lubię wyrzucać pieniędzy do śmieci.
Dziś rano zauważyłem, że słoiczki wciąż tam stoją... Panowie z MPGK bali się wziąć to gówno do ręki bo potraktowali jako broń biologiczną...
Sąsiad skomentował mało przekonującym tonem [słownictwo oryginalne], że skoro "ukraińce" nie wzięli to może te brudasy z niemiec wezmą, zobaczymy.
Trzeba być dobrej myśli. Mało tego nienaruszony jest wciąż nienaruszony, a do naruszonego ktoś chyba zrobił balasa.
Nie wziąłem do ręki więc nie potwierdzę na 100% ale na to wyglądało.
Smutne, nie?

Patrzcie państwo jak kąsa, jak podgryza po kostkach.Bo biedoki z MPGK nie wiedzieli co to, ukry tym bardziej bo rzadko mają dostęp do dobrej jakości żarcia wolą byle gówno np. z koncernu Nestle![]()