Temat o majonezie

994D82D0-E27B-498C-B9D4-7643181C8B79.jpeg

Pasta wegańska a nie majonez! Tfu.
 
Dobrze że na zdjęciu widać skład w tym żółtka jaj kurzych. Nie zapomnijcie sprawdzić składu Winiary :kis: Tyle że przydałby się jakiś chemik do tego :korwinlaugh:
I w składzie „musztarda: gorczyca, ocet spirytusowy”. Szkoda, że zapomnieli napisać, proporcji.
Zawartość octu w musztardzie 99%, zawartość musztardy w „majonezie” pewnie jakieś 70-80%

Mmm pyszka
 
I w składzie „musztarda: gorczyca, ocet spirytusowy”. Szkoda, że zapomnieli napisać, proporcji.
Zawartość octu w musztardzie 99%, zawartość musztardy w „majonezie” pewnie jakieś 70-80%

Mmm pyszka
Ogórki konserwowe też za bardzo jadą octem? Grzybków marynowanych się brzydzisz? Majonez kielecki za bardzo uderza w dziewczęce kubki smakowe? Jeśli na któreś pytanie odpowiedziałeś tak to wiedz że jesteś :beta:
 
Ogórki konserwowe też za bardzo jadą octem? Grzybków marynowanych się brzydzisz? Majonez kielecki za bardzo uderza w dziewczęce kubki smakowe? Jeśli na któreś pytanie odpowiedziałeś tak to wiedz że jesteś :beta:
Skoro dla Ciebie to to samo to proszę, nie dziękuj
 
Back
Top