Paria S.
UFC Middleweight
no jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądreTu sami pizdeusze także trudno wymagać ze coś potrafią poza pierdololo.
A Kasjusz wkleja konkretny kontent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądreTu sami pizdeusze także trudno wymagać ze coś potrafią poza pierdololo.
A Kasjusz wkleja konkretny kontent
ty i twoi koledzy robiom jeszcze większy. Jesteś ślepy czy jebniety czy moze udajesz ze qrva nie widziszno jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądre
zrobić to ja ci mogę paralityku z dupy zupę jagodową, ewentualnie podsmażanego tatara jak woliszty i twoi koledzy robiom jeszcze większy. Jesteś ślepy czy jebniety czy moze udajesz ze qrva nie widzisz
Możesz się nastawić to wszystko co możesz brudasiezrobić to ja ci mogę paralityku z dupy zupę jagodową, ewentualnie podsmażanego tatara jak wolisz
Masz fantazje cieniasie. To wszystko ? a gdzie twój xuj ?nastwiać to ty będziesz szczękę jak cię chujem przeklaszczę po tym pustym łbie karolinko
Ta mowa pedała i tępaka lata mi koło pioraCieniasem to jesteś ty i te twoje gównoposty, nawet nie jesteś karola interesująca dla mnie żeby naszczać ci do ryja, bo już pół foruma cię zgwałciło, pożarło a potem wysrało. a ty pragniesz i pragniesz tego jeszcze, skąd ten syndrom sztokholmski? albo lepiej nie odpowiadaj

Gdzie twarda i zdecysowana reakcja??

gdzie twój xuj ?

widać, że chociaż dzieciak się żywo interesuje tym sportem. 90% tego forum jest zbyt leniwa żeby nawet sprawdzić rekord zawodników na sherdogu nie mówiąc już o jakiejś analizie
nie pamietata jak forum czekało na szklaną szczękę show żeby posłuchać jak @VENOM zwany Wojkiem Rysiewskim nabija się ze swojego obecnego pracodawcy.Sondze ze w dupie kolegi z forum, tego miśduponika
To prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.Odpierdolta się od @Cassius42widać, że chociaż dzieciak się żywo interesuje tym sportem. 90% tego forum jest zbyt leniwa żeby nawet sprawdzić rekord zawodników na sherdogu nie mówiąc już o jakiejś analizie
nie pamietata jak forum czekało na szklaną szczękę show żeby posłuchać jak @VENOM zwany Wojkiem Rysiewskim nabija się ze swojego obecnego pracodawcy.

Nic dodać nic ująćTo prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.
W skórze się po prostu rozsiądź i delektuj postami kolegów![]()
Miśduponiku ty oglondasz tylko brązowe oko kolegi i tyleTo prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.
W skórze się po prostu rozsiądź i delektuj postami kolegów![]()
Ale ta 1, czy ta 2... lepiej uzdolniona tanecznieJa pierdole podobna do mojej byłej starej. Może to ona tylko za dużo etanolu mam we krwi. Jutro sprawdzę.

Gdzie 1 panie dla takiej grubej świni jak ja to chyba tylko na onlyfans. Wiadomo że ta druga locha.Ale ta 1, czy ta 2... lepiej uzdolniona tanecznie
![]()
Ale z twarzy to tylko w miarę dobrze widać 1...Gdzie 1 panie dla takiej grubej świni jak ja to chyba tylko na onlyfans. Wiadomo że ta druga locha.

Może kogoś pocisnąć?Ah, kolejny piękny dzień w pracy... co by tu robić, co by tu robić![]()

i wciąż stała...