Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mój temat, a tu inni spamują wyzywając się od rana, a miało być tak pięknie....Co tu się odpierdala
Masz tutaj dwóch zjebow miśduponika i sławić wariata kturzy chcą ruchac trupa i pokazywać analeNo właśnie mój temat, a tu inni spamują wyzywając się od rana, a miało być tak pięknie....
Ale co musiała stara opowiadaćDwóch pajaców sławic wariat i miśduponik bedom pokazywać fiuty xD
Stara musiała mu się nieźle nachwalić
No właśnie zaraz kończę robotę i może pajac spierdalaćAndrzej kurwa weź się do roboty, albo dziećmi się zajmij, albo kurwa nie wiem, piwnice posprzątaj, a nie się z dziećmi wyzywasz, jeszcze nauczycielka go zobaczy i mu telefon zabierze.
Ale pokaz fiuta wcześniejAle co musiała stara opowiadać
Stara musiała mu się nieźle nachwalić
No właśnie zaraz kończę robotę i może pajac spierdalać
Polecam kliknąć imię typa, a potem prostokąt z napisem "ignore".No właśnie mój temat, a tu inni spamują wyzywając się od rana, a miało być tak pięknie....
Ja tak czekam i paczam czy ze strony modów będzie jakiś ruch.Polecam kliknąć imię typa, a potem prostokąt z napisem "ignore".
Masz tutaj dwóch zjebow miśduponika i sławić wariata kturzy chcą ruchac trupa i pokazywać anale
Zamiast cieszyć się dupencjami które pokazujesz
Ale pokaz fiuta wcześniej
chciałbyśDwóch pajaców sławic wariat i miśduponik bedom pokazywać fiuty xD
Ty masz klasę jak ruchasz kolegę z klasyJa tak czekam i paczam czy ze strony modów będzie jakiś ruch.
Oczywiście moje teksty o "starej" są wysokiej klasy i jakości więc nie podpadają ale jego są już tak słabe jak jego stara była po trzech Ukraińcach
Czekam z chipsami az wrzucisz gifa ze swoim pindolkiemchciałbyś
Rurę od kanalizacji wyj... w moim w temacie i czekam na hydraulikaco to za ściek....
Tylko że za dużo było by tego, szkoda że nie można dać ignore tylko w danym temacie... to wtedy poleciał bym mocnoPolecam kliknąć imię typa, a potem prostokąt z napisem "ignore".
Teraz już wiesz co my czujemy kiedy widzimy Twoje wrzutki w skórzeRurę od kanalizacji wyj... w moim w temacie i czekam na hydraulika
Tylko ja nie wyzywam tak innych userów i ich rodzin, a jak koledzy się nie opanują tutaj to zacznę wrzucać tam dużo więcej... niż bym chciałTeraz już wiesz co my czujemy kiedy widzimy Twoje wrzutki w skórze
No właśnie nie - takie dzbanki srają tylko w kilku tematach, ich wypowiedzi nic nie wnoszą, a ignor powoduje, że dane tematy są przejrzyste i przyjemne dla oka.Tylko że za dużo było by tego, szkoda że nie można dać ignore tylko w danym temacie... to wtedy poleciał bym mocno
To ile kolega ma już ofiar śmiertelnych na Cohones... z powodu niedożywieniaNo właśnie nie - takie dzbanki srają tylko w kilku tematach, ich wypowiedzi nic nie wnoszą, a ignor powoduje, że dane tematy są przejrzyste i przyjemne dla oka.
Przykładowo temat o Ukrainie czy złamanych sercach wyglądał jak rynsztok, jedna czy dwie osoby w ignorach, temat znowu wygląda czytelnie.
Cholernie polecam, tym bardziej że takie osobniki żyją tylko po to, by ktoś ich czytał. Jak nikt ich nie czyta, to umierają śmiercią naturalną.
Widzę że to już kolega podchodzi pod seryjnego....Jest ich trochę... Z obecnych Navio, Bolesław, Alex, Hali, Vitas, zoom, hmm.
Pewnie jeszcze z 10ciu,jak nie 20tu, ale już nie pamiętam ksyw, bo umarli dawno temu
Nie.Po prostu pusia nie ma psychy jak ktoś się nabija z jego farmazonów.Widzę że to już kolega podchodzi pod seryjnego....
Jestem socjopatą, mam wyjebane na ludzi, a już w szczególności na ludzi niskiego poziomu albo zbyt mocno zamulonych. 1, 2, 3 i out.Widzę że to już kolega podchodzi pod seryjnego....
Miśduponik i słaby wariat i ten mejhem to pizdeusze i tylko brandzlujom się gramatykom i blendamiNie.Po prostu pusia nie ma psychy jak ktoś się nabija z jego farmazonów.
Opcja ignora jest bardzo wygodna jak ktoś nie ma argumentów i go to przerasta.
Rurę od kanalizacji wyj... w moim w temacie i czekam na hydraulika
Miśduponik i słaby wariat i ten mejhem to pizdeusze i tylko brandzlujom się gramatykom i blendami
Miśduponik i słaby wariat i ten mejhem to pizdeusze i tylko brandzlujom się gramatykom i blendami
Odpowiedz godna pizdeusza. Nie było analu dziś i myślenie nie idzie ?
Dupa i biodra to 200% fotoszop
Tu sami pizdeusze także trudno wymagać ze coś potrafią poza pierdololo.@Cassius42 ledwo Cię mianowałem szefem tematu i co się tu odpierdala? Gdzie twarda i zdecysowana reakcja??