Cinek007
UFC Welterweight
no jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądreTu sami pizdeusze także trudno wymagać ze coś potrafią poza pierdololo.
A Kasjusz wkleja konkretny kontent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądreTu sami pizdeusze także trudno wymagać ze coś potrafią poza pierdololo.
A Kasjusz wkleja konkretny kontent
ty i twoi koledzy robiom jeszcze większy. Jesteś ślepy czy jebniety czy moze udajesz ze qrva nie widziszno jak na razie to ty robisz kurwa syf i to dość kurwa mocno upośledzony, ani to śmieszne, ani mądre
zrobić to ja ci mogę paralityku z dupy zupę jagodową, ewentualnie podsmażanego tatara jak woliszty i twoi koledzy robiom jeszcze większy. Jesteś ślepy czy jebniety czy moze udajesz ze qrva nie widzisz
Możesz się nastawić to wszystko co możesz brudasiezrobić to ja ci mogę paralityku z dupy zupę jagodową, ewentualnie podsmażanego tatara jak wolisz
Masz fantazje cieniasie. To wszystko ? a gdzie twój xuj ?nastwiać to ty będziesz szczękę jak cię chujem przeklaszczę po tym pustym łbie karolinko
Ta mowa pedała i tępaka lata mi koło pioraCieniasem to jesteś ty i te twoje gównoposty, nawet nie jesteś karola interesująca dla mnie żeby naszczać ci do ryja, bo już pół foruma cię zgwałciło, pożarło a potem wysrało. a ty pragniesz i pragniesz tego jeszcze, skąd ten syndrom sztokholmski? albo lepiej nie odpowiadaj
Gdzie twarda i zdecysowana reakcja??
gdzie twój xuj ?
Sondze ze w dupie kolegi z forum, tego miśduponika
To prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.Odpierdolta się od @Cassius42 widać, że chociaż dzieciak się żywo interesuje tym sportem. 90% tego forum jest zbyt leniwa żeby nawet sprawdzić rekord zawodników na sherdogu nie mówiąc już o jakiejś analizie nie pamietata jak forum czekało na szklaną szczękę show żeby posłuchać jak @VENOM zwany Wojkiem Rysiewskim nabija się ze swojego obecnego pracodawcy.
Nic dodać nic ująćTo prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.
W skórze się po prostu rozsiądź i delektuj postami kolegów
Miśduponiku ty oglondasz tylko brązowe oko kolegi i tyleTo prawda, sugeruję aby @Cassius42 skupił się na wrzucaniu dupeczek żeby ten alex mógł zobaczyć inną psiochę niż tylko swojej starej oraz statystykami i danymi o mma, tu robisz dobrą robotę.
W skórze się po prostu rozsiądź i delektuj postami kolegów
Ale ta 1, czy ta 2... lepiej uzdolniona tanecznieJa pierdole podobna do mojej byłej starej. Może to ona tylko za dużo etanolu mam we krwi. Jutro sprawdzę.
Gdzie 1 panie dla takiej grubej świni jak ja to chyba tylko na onlyfans. Wiadomo że ta druga locha.Ale ta 1, czy ta 2... lepiej uzdolniona tanecznie
Ale z twarzy to tylko w miarę dobrze widać 1...Gdzie 1 panie dla takiej grubej świni jak ja to chyba tylko na onlyfans. Wiadomo że ta druga locha.
Może kogoś pocisnąć?Ah, kolejny piękny dzień w pracy... co by tu robić, co by tu robić