Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
6+/10, w sumie nie ma się czym zachwycać... Solidna robotasesja u ziomka co 6 lat praktykowal we Wronkach. 3 godzinki z przerwami na flaszke, bez projektu. chcialem cos japonskiego/azteckiego i czachy bo lubie czachy.
150 zl wliczajac 0,7 lodowej i hoop cole. polecam.
trybal i simpson robiony podczas wakacji w Rawiczu.
![]()
Mi sie podoba. Dodam ze to nie koniec i bede to kolorowal i cieniowal. Kolega obiecal ze po skonczeniu nie bede wiedzial czy to zdjecie czy tatuaz. Mowi ze bedzie fotorealistycznie.6+/10, w sumie nie ma się czym zachwycać... Solidna robota
Taki moze byc?To ja Panowie mam prośbe.. szukam od jakiegoś czasu jakiegoś fajnego niedzwiadka..ale na noge powyzej kostki i to jest de facto problem, bo musi byc raczej stojący bear, bo face badz to w avatarze u mnie jest za szerokie...jakieś pomysły?
Na obecną chwile noga miedzy kolanem a kostka z zewnątrz to jedyne miejsce akceptowane przeze mnie...zaczynam przygode z tatuażem dopiero
Coś takiego planuję na żebrach/boku dałem do zmodyfikowania to kumpeli, która na razie tylko szkicuje (i robi to świetnie, jakby był ktoś zainteresowany, mogę podesłać link do FP), niedługo będzie mieć praktyki u dobrego tatuatora. Jak będę miał zmodyfikowany, to mogę Ci podesłać jak nie zapomnę, albo Ty mi się przypomnij. Chociaż w tym miejscu taki tatuaż nie pasuje.To ja Panowie mam prośbe.. szukam od jakiegoś czasu jakiegoś fajnego niedzwiadka..ale na noge powyzej kostki i to jest de facto problem, bo musi byc raczej stojący bear, bo face badz to w avatarze u mnie jest za szerokie...jakieś pomysły?
Na obecną chwile noga miedzy kolanem a kostka z zewnątrz to jedyne miejsce akceptowane przeze mnie...zaczynam przygode z tatuażem dopiero
Nie ma miejsca w którym jakiś tatuaż by nie pasował :D
No pasuje jak w morde strzelił :D
To jest nawet tatuaż interaktywny bo Homer może wyhodować zarost :pNo pasuje jak w morde strzelił :D
Chciałoby się powiedzieć: w pizdę tatuaż!
Czemu to jedyne akceptowalne miejsce?
Coś takiego planuję na żebrach/boku dałem do zmodyfikowania to kumpeli, która na razie tylko szkicuje (i robi to świetnie, jakby był ktoś zainteresowany, mogę podesłać link do FP), niedługo będzie mieć praktyki u dobrego tatuatora. Jak będę miał zmodyfikowany, to mogę Ci podesłać jak nie zapomnę, albo Ty mi się przypomnij. Chociaż w tym miejscu taki tatuaż nie pasuje.
Lwów, węży, wilków, a nawet goryli jest pełno, ale o jakiegoś, godnego uwagi niedźwiadka ciężko....w sumie to dobrze bo wzór nie jest oklepany. Może coś w tym stylu?To ja Panowie mam prośbe.. szukam od jakiegoś czasu jakiegoś fajnego niedzwiadka..ale na noge powyzej kostki i to jest de facto problem, bo musi byc raczej stojący bear, bo face badz to w avatarze u mnie jest za szerokie...jakieś pomysły?
Widać te inspiracje:Dpraktykowal we Wronkach
sesja u ziomka co 6 lat praktykowal we Wronkach. 3 godzinki z przerwami na flaszke, bez projektu. chcialem cos japonskiego/azteckiego i czachy bo lubie czachy.
150 zl wliczajac 0,7 lodowej i hoop cole. polecam.
trybal i simpson robiony podczas wakacji w Rawiczu.
![]()
Jeżeli robić to tylko i wyłącznie indywidualny :)Dzieki Bat za dobrą wole, czuje ze skończy sie indywidualnym wzorem, bo gotowego na noge nie widzialem
Zajebista czaha i labirynt. Lubie takie klimaty. Moze na ledzwiach sobie zrobie.Przed chwilą wyszedł ode mnie, był na widzeniu w Krzywańcu i po drodze zajechał. Polecam!
![]()
Tak. To tylko plecy, mam jeszcze cala lewa noge wydziabana.to wasze dziary? te na plecach
Od razu wiedziałem, że przypadnie Ci do gustu, inspirowałem się Twoim wcześniejszym postem Bracie. Wspólnota! JLB!Zajebista czaha i labirynt. Lubie takie klimaty. Moze na ledzwiach sobie zrobie.
Takie coś mi się podoba, ciekawe jaka cena ale pewnie drogo
![]()
Jaki koszt takiego tattoo z 5 tys zl czy lepiej?Mam ta dziarke od dluzszego czasu zapisana. Tutaj jest od cholery roboty, sam zrobienia calosci to kilkadziesiat godzin
Jaki koszt takiego tattoo z 5 tys zl czy lepiej?
Dokladnie.ja bym liczył za sesje 800- 1000 zl i tam widze z 6-8 sesji - w zależności od wytrwałości.