Tanio skóry nie sprzedam

Dla kogo? Dla wygranego z walki Anzor/Kornik? Z całym szacunkiem do obu, ale McGregor by ich zjadł.

Z mmanews, dalsza sytuacja z Conorem:

Najwyraźniej dział PR-u UFC zareagował. Conor nie tylko skasował obraźliwą wiadomość z twittera, ale wystosował również przeprosiny na oficjalnym facebooku:

Chciałbym osobiście przeprosić zarówno Rondę jak i Mieshę Tate. Tego ranka zacytowałem na twitterze piosenkę, zamiarem zażartowania, który teraz widzę, że był obraźliwy i całkowicie nie do zaakceptowania. Mam nieskończony szacunek do Mieshy i Rondy jako do osób i jako sportowców. Zawsze byłem ogromnym fanem żeńskiego MMA i ich niezwykłego talentu. Żałuję, że poczyniłem ten obraźliwy komentarz i szczerze przepraszam tych, których obraziłem, zwłaszcza Rondę i Mieshę

:-)

Ja myślałem, że to jaja, ale jak widać boks w Polsce podupada. Walka zakontraktowana na 2 rundy :-)

Ciekawe, czy Krzysiu będzie walczył w swoich okularach, czy kontrakt mu na to pozwala :-) Będzie i mamed jako celebryta

Jak współpracował z dodą to faktycznie znany. Jak ktoś sprząta na planie teledysku Dody też go można nazwać jako współpracującego z nią? Ja pierdole jacy celebryci:-)

A pierwszy filmik znacie? "Możesz to jeszcze raz zrobić? Bo nie uchwyciłem"

Najważniejsze, że o Grzesiu :-)

Grzechu, powiem Ci coś ... BYŁO !!! :-)

kiedyś pewien mędrzec powiedział mi, że w skórze filmiki pojawiają się wcześniej niż na YT ...

a tu song co się nim Conor wypierał

0:30

Back