Tanio skóry nie sprzedam

@LaQi - Nie bronię tych "śmieciarzy", ale zastanów się - kto będzie to sprawdzał? Lepiej niech polska policja zajmie się czymś bardziej wartościowym niż zbieranie kup po psach, bo są inne potrzeby... A popieranie jedzenia gwoździ, to jak dla mnie jest po prostu nieludzkie.

Straż miejska też mogłaby wziąĆ się za coś bardziej wartościowego. ;]

Ludzie zapierdalają sobie w Angli w lidlu i mają hajsy żeby podróżować po świecie....

funny-office-poster.jpg

Jak można chcieć wyjechać z tego kraju-u mnie nawet w windzie w bloku trzeba się pilnować ze wzrokiem(żona) bo codziennie nowa wylaszczona sąsiadka sie pojawia. Gdzie tak jest?

Co do srających psów ja mam wyjebane, mieszkam na wsi piesek wyjdzie i wyładuje się na jakąś łąke, nikt się nie czepia, nikt nie wdepnie. Mam cztery psy i 3 koty. Psów nie pozbyłbym się za żadne skarby, na koty mam wyłożone po całości. Co do ludzi w mieście i gówien na chodnikach to najprościej w świecie powinno się zakazać trzymania zwierząt takich jak koty czy psy w blokach. W obrębie domostwa zawsze jest jakiś ogródek czy kawałek ziemii. Tam niech sobie srają do woli i by nikomu nie przeszkadzało. Ja swojego owczarka niemieckiego często wypuszczam w lesie i śmiga luzem, raz, że nikt nie chodzi a pies i tak pilnuje się "mojej nogi", dwa, że ciężko o dziką zwierzynę w lesie w ciągu dnia. BTW dwie fotki psiaków, Alaskana już nie mam bo mi zajebali ;( mniejszy już taki zostanie ;) i jak tu nie lubieć psów ?

a6cda2952426.jpg

e471a1bc1d17.jpg

Piękne psiaki. Gdzieś się chyba już zwierzkami chwaliliśmy, to mój bydlak:

P1640018.jpg

Jeżeli ktoś nie zna 10 ładniejszych dziewczyn w realu niż Arianny Celeste, naprawdę współczuje wam waszego żywota :-)

Mi Logana psiak też się wyświetla, mały to krzyżówka niestety ale całkiem fajna, chihuahua z kundelkiem (moja sunia niestety dała się złapać psu sąsiada, też taki mały ciapek). Mam też owczarka niemieckiego i kolejnego kundla, większego, przybłędę. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że to właśnie przybłęda jest najwierniejszy, musiał mocno wpier**l dostawać bo kiedy się na niego krzyknie to kładzie się i piszczy jakby się go czymś okładąło ;/ Ogólnie wesoła gromadka ;d

Edyta:

Gustafsson i jego piesek

931207_520958661300706_112882577_n.jpg

Logan, z ciekawości wpisałem co to takiego. ;)

Tomaszu, to dla osób z brakiem czasu, którzy chcą mieć w domu zielono. Nie trzeba często podlewać. ;)

Back