Tanio skóry nie sprzedam

1000030433.jpg

Pies niczemu winny tylko właściciel debil, bo i kundla co ledwo od ziemi odrósł można wytresować żeby nie ujadał na wszystko i wszystkich.

No może po za cziłała bo to wyjątkowej klasy gówno a nie zwierzę
I pies i właściciel winny, statystki mówią same za siebie ilu ludzi co roku zostaje pogryzionych. Jeśli ktoś posiada niebezpieczne rasy to niech trzyma je w klatkach niczym jadowite węże w terrariach.

Moja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.
Ten kot z rozpędu jak kamikadze wskakuje na niego atakując, wyżera mu żarcie z miski na jego oczach a pies się tylko z rogu patrzy i trzęsie ze strachu co potwierdza tezę że czarno to bandzior bo dużo kotów już miała i żaden nie był tak jebniety i dziwnym trafem ten jest pierwszym czarnym kotem jakiego miała. Ja sobie spokojnie na wersalce leżę popijając kawkę i wdupcajać domowe pierniczki a ten się skrada jak jakiś Jaguar w dżungli tak blisko jak może wskakuje mi na rękę drapiąc do krwi i spierdala z szybkością magika lecącego z 9 piętra albo Moksa ćwiczącego skok w dal z dachu bloku.
1000030681.jpg

Back