Gaara
UFC Heavyweight
No zajebista mam pracę paróweczkoszkoły też nie cierpiałeś, więc masz pracę jaką masz ;-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No zajebista mam pracę paróweczkoszkoły też nie cierpiałeś, więc masz pracę jaką masz ;-)

To opowiadaj jak reagowałeś do tej pory na tego typu aktynie lubię przemocy wobec zwierząt i tyle

Ciekawe czy reagował jak robastek molestował królikaTo opowiadaj jak reagowałeś do tej pory na tego typu akty![]()

Masował swojego króliczka...Ciekawe czy reagował jak robastek molestował królika![]()

czym się zajmujesz i ile zarabiasz?nie lubię przemocy wobec zwierząt i tyle
Junior front end deweloper, zarabia tyle że w końcu udało się przesiąść z Pandy do Punto.czym się zajmujesz i ile zarabiasz?

Wszystkim i wszystkoczym się zajmujesz i ile zarabiasz?
Przynajmniej był biały.
Pawełek szykuje backupowe konta.Ryt?![]()
I pies i właściciel winny, statystki mówią same za siebie ilu ludzi co roku zostaje pogryzionych. Jeśli ktoś posiada niebezpieczne rasy to niech trzyma je w klatkach niczym jadowite węże w terrariach.Pies niczemu winny tylko właściciel debil, bo i kundla co ledwo od ziemi odrósł można wytresować żeby nie ujadał na wszystko i wszystkich.
No może po za cziłała bo to wyjątkowej klasy gówno a nie zwierzę
Do zaoferowania tylko dziura, jeszcze z przebiegiem większym niż mój bus.

Moja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.
Ten kot z rozpędu jak kamikadze wskakuje na niego atakując, wyżera mu żarcie z miski na jego oczach a pies się tylko z rogu patrzy i trzęsie ze strachu co potwierdza tezę że czarno to bandzior bo dużo kotów już miała i żaden nie był tak jebniety i dziwnym trafem ten jest pierwszym czarnym kotem jakiego miała. Ja sobie spokojnie na wersalce leżę popijając kawkę i wdupcajać domowe pierniczki a ten się skrada jak jakiś Jaguar w dżungli tak blisko jak może wskakuje mi na rękę drapiąc do krwi i spierdala z szybkością magika lecącego z 9 piętra albo Moksa ćwiczącego skok w dal z dachu bloku.
Podobno łysi wierzą, że od stania na rękach wydłużają się włosy.
Przecież gruby nie ma jeszcze 18 lat

Do zaoferowania tylko dziura, jeszcze z przebiegiem większym niż mój bus.
![]()

Bezczelne babsko tak wykadrowało, żeby szopki nie było widać
Jak to mówi stare polskie przysłowie „gdy nie ma alfonsa, kurwy harcują”Bezczelne babski tak wykadrowało, żeby szopki nie było widać
View attachment 136946

Ale już w przyszłym roku będę miał!Przecież gruby nie ma jeszcze 18 lat
![]()
Ciekawe czy policzyła głosy...Jak to mówi stare polskie przysłowie „gdy nie ma alfonsa, kurwy harcują”![]()