Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.Kotuchy?![]()
Dodam jeszcze że moja oma to też koneserka czarnego humoru więc uznaliśmy że jedyne co można zrobić z tym niereformowalnym kotem to czekać aż przedawkuje fentanyl bo opcji żeby komuś oddać nie ma bo to kot 3 letniej dziewczynki, córki mojej cioci która non stop chodzi do przedszkola z podrapanym czołem, policzkami i rękami przez tego jebanego smoluchaMoja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.
Ten kot z rozpędu jak kamikadze wskakuje na niego atakując, wyżera mu żarcie z miski na jego oczach a pies się tylko z rogu patrzy i trzęsie ze strachu co potwierdza tezę że czarno to bandzior bo dużo kotów już miała i żaden nie był tak jebniety i dziwnym trafem ten jest pierwszym czarnym kotem jakiego miała. Ja sobie spokojnie na wersalce leżę popijając kawkę i wdupcajać domowe pierniczki a ten się skrada jak jakiś Jaguar w dżungli tak blisko jak może wskakuje mi na rękę drapiąc do krwi i spierdala z szybkością magika lecącego z 9 piętra albo Moksa ćwiczącego skok w dal z dachu bloku.
Najgorzej, znajomi też mają takiego kota czarnucha, nie podejdziesz na bliżej jak metr bo zaraz pazurami nakurwia jak wściekły, nawet dla tych znajomych jest takim chujem. Jedyna opcja żeby się zbliżyć to jak mu dają żrećDodam jeszcze że moja oma to też koneserka czarnego humoru więc uznaliśmy że jedyne co można zrobić z tym niereformowalnym kotem to czekać aż przedawkuje fentanyl bo opcji żeby komuś oddać nie ma bo to kot 3 letniej dziewczynki, córki mojej cioci która non stop chodzi do przedszkola z podrapanym czołem, policzkami i rękami przez tego jebanego smolucha
Kolega miał takiego czarnucha to jebany zawsze był spoko ale potrafił na sylwestrze rzucić się innemu na stopę i rozcharataćNajgorzej, znajomi też mają takiego kota czarnucha, nie podejdziesz na bliżej jak metr bo zaraz pazurami nakurwia jak wściekły, nawet dla tych znajomych jest takim chujem. Jedyna opcja żeby się zbliżyć to jak mu dają żreć

Kotów nie cierpię, leżałby, byłby bity i płakał.Moja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.
Ten kot z rozpędu jak kamikadze wskakuje na niego atakując, wyżera mu żarcie z miski na jego oczach a pies się tylko z rogu patrzy i trzęsie ze strachu co potwierdza tezę że czarno to bandzior bo dużo kotów już miała i żaden nie był tak jebniety i dziwnym trafem ten jest pierwszym czarnym kotem jakiego miała. Ja sobie spokojnie na wersalce leżę popijając kawkę i wdupcajać domowe pierniczki a ten się skrada jak jakiś Jaguar w dżungli tak blisko jak może wskakuje mi na rękę drapiąc do krwi i spierdala z szybkością magika lecącego z 9 piętra albo Moksa ćwiczącego skok w dal z dachu bloku.
Też mnie koty wkurwiają.Kotów nie cierpię, leżałby, byłby bity i płakał.

Też mnie koty wkurwiają.![]()
Dokładnie, to dwulicowe kurwy są. Zero szacunku mam do nich, mam tak cudownie wyjebane w koty że to głowa mała.Kotów nie cierpię, leżałby, byłby bity i płakał.

Dokładnie, to dwulicowe kurwy są. Zero szacunku mam do nich, mam tak cudownie wyjebane w koty że to głowa mała.
U teściów był kot, kotka, na szczęście nie była wredna, ale jak zginęła to przyjąłem tę informację ze spokojem i właściwie jako dobrą informację... Kot już spokojny. A te kilka myszy sprawy nie zmieni.
U jednej z moich ex był kot pierdolec, właśnie rozwinięta wersja takiego o jakim @BogdanJanusz napisał, to w dorosłej wersji to straszna kurwa była. Normalnie mu kilka razy wyjebałem kopa jak mnie ugryzł bez powodu do krwi, potem już go napierdalałem w locie, jak już wiedziałem że jest taką wredną kurwą to jak widziałem jego atak to od razu piąchopiryna i aplikowałem w locie. Zdziwiony był za każdym razem, bo wiadomo że kot ma najlepszy refleks na świecie, przynajmniej wśród ssaków![]()
Mnie to znowu psy wkurwiają że niejednemu bym kopa zajebał i już wolę koty no ale każdy ma inne zdanieKotów nie cierpię, leżałby, byłby bity i płakał.
Pies niczemu winny tylko właściciel debil, bo i kundla co ledwo od ziemi odrósł można wytresować żeby nie ujadał na wszystko i wszystkich.Mnie to znowu psy wkurwiają że niejednemu bym kopa zajebał i już wolę koty no ale każdy ma inne zdanie
No może po za cziłała bo to wyjątkowej klasy gówno a nie zwierzę
Pies niczemu winny tylko właściciel debil

Cziłały to podpsy. Średniej wielkości koty juz się mogą pokusić żeby tego szczura upolować.Pies jak pies tylko mały.
Akurat cziłały trafiają zwykle w ręce wyjątkowej klasy debili a częściej debilek
![]()

Kotów nie cierpię, leżałby, byłby bity i płakał.
Dokładnie, to dwulicowe kurwy są. Zero szacunku mam do nich, mam tak cudownie wyjebane w koty że to głowa mała.
U teściów był kot, kotka, na szczęście nie była wredna, ale jak zginęła to przyjąłem tę informację ze spokojem i właściwie jako dobrą informację... Kot już spokojny. A te kilka myszy sprawy nie zmieni.
U jednej z moich ex był kot pierdolec, właśnie rozwinięta wersja takiego o jakim @BogdanJanusz napisał, to w dorosłej wersji to straszna kurwa była. Normalnie mu kilka razy wyjebałem kopa jak mnie ugryzł bez powodu do krwi, potem już go napierdalałem w locie, jak już wiedziałem że jest taką wredną kurwą to jak widziałem jego atak to od razu piąchopiryna i aplikowałem w locie. Zdziwiony był za każdym razem, bo wiadomo że kot ma najlepszy refleks na świecie, przynajmniej wśród ssaków![]()
Moja Oma tzn. Babcia ma czarną kotkę, młoda jest jeszcze to dosyć mała a wszystkich gryzie i drapie, na choinke skacze, bombki zrzuca oczywiście sama se drzwi otwiera skacząc na klamki a teraz najlepsze że w domu jest jeszcze jebitny pies też czarny hehe murzyn pier to ten kot go terroryzuje, dupny pies ze strachu przed małym kotem już się kilka razy zsikał.
szkoły też nie cierpiałeś, więc masz pracę jaką masz ;-)
dobrze że wyjechałeś z Polski
pewnie pracy nie mogłeś dostać zgodnie z twoim wykształceniem ;-)
Jak mama się dowie co wypisujesz do obcych ludzi to dostaniesz kare na fortnajta, ja bym uważał na twoim miejscu."Oma"? używasz języka niemieckiego?
zapewne robol dorabiający w niemczech?
Jak mama się dowie co wypisujesz do obcych ludzi to dostaniesz kare na fortnajta, ja bym uważał na twoim miejscu.

szkoły też nie cierpiałeś, więc masz pracę jaką masz ;-)
dobrze że wyjechałeś z Polski
Ryt?"Oma"? używasz języka niemieckiego?
zapewne robol dorabiający w niemczech?

Coś się Piotrusiowi do wątroby przykleiło i odreagować musi...dobrze że wyjechałeś z Polski

Coś się Piotrusiowi do wątroby przykleiło i odreagować musi...![]()