Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ja jebe da sie jeszcze coś tu wrzucić?
![]()

Dlaczego nie można dodawać normalnie zdjęć?
Czy tylko u mnie jest ten problem?
![]()
Nie dorósł... - chamsko.pl
Serwis z chamskimi obrazkami, dowcipami i wszystkim co chamskie! Codzienna porcja chamstwachamsko.pl
Najwyraźniej wyciekły jakieś nieścisłości w deklaracji członkowskiej albo zwykła prawilna podpierdolka.Tak, musisz przejść ponowną weryfikację dla użytkowników.
Długość pindola, zarobki i te sprawy, nowe rządy to i nowe porządki.
Jak na prawilne forum to wyjątkowo często chcą te zdjęcia pindola.Tak, musisz przejść ponowną weryfikację dla użytkowników.

Jak na prawilne forum to wyjątkowo często chcą te zdjęcia pindola.
![]()
Stąpasz po cienkim lodzie.Te pytanie to już trzeba kierować bezpośrednio do zarządu.

Te pytanie
To pytaniete kurwisko

Po mieście krążą fałszywe pogłoski, że ktoś (nie wiem kto, może jakaś grupa) usiłował namówić @Dzihados aby zwiększył limit zarobków... jednocześnie zmniejszając ten drugi...Tak, musisz przejść ponowną weryfikację dla użytkowników.

To pytanie
To kurwisko
![]()
Podobno teraz trzeba będzie mieć oskrobaną marchewkę żeby móc zdjęcia wyrzucać

Poprawiłem :)Podobno teraz trzeba będzie mieć obśrupaną marchewkę żeby móc zdjęcia wyrzucać
![]()
Przypomina pewną polską zawodniczkę. Ciekawe czy pod tą grzywką kryje się wysokie czoło.
Poleca jajka…

Miałem kiedyś kobitkę, przy której czułem się jak dendrofil. Strugałem jak Gepetto. Cały pindol w drzazgach po numerku.Niech uczy, bo niektóre pOlki to się za nic ruchać nie potrafią![]()
Popuścić szpary w kiblu na dyskotece albo ciapakowi i robić loda mymlając pitoka jak stara baba kukułkę to maxNiech uczy, bo niektóre pOlki to się za nic ruchać nie potrafią![]()