Tanio skóry nie sprzedam

Uwielbiam jak się dorosłe chłopy podniecają bajkami dla małych dziewczynek czy innymi avengersami. :śmiech:
Nie ma co się podniecać, to tylko bajka dla dzieci

Attachments

• art-dzieci-bajki-lgbt-4.jpeg
    art-dzieci-bajki-lgbt-4.jpeg
    123.6 KB · Views: 37
Nie ma co się podniecać, to tylko bajka dla dzieci
Ja mam to w dupie kto to ogląda bo sam nie zamierzam ale póki służy to jako narzędzie propagandowe by prać dzieciom mózgi to ludzie mają prawo po tym jechać i nie przechodzić obok tego obojętnie
Ale ja nie o lpg w bajkach, bo to wiadomo, że jebać.
Pisałem o tej konkretnej, co wrzucił Bogdan, bo z tego co wywnioskowałem z memów, to problemem jest, że dali brzydką babę do głównej roli. Macie problem, jak do tego konia zwalić w kinie, czy jaki chuj? :beczka:
Chyba, że chodzi o coś innego to wytłumaczcie mi proszę, bo nie mam zamiaru tego oglądać przecież.

Pisałem o tej konkretnej, co wrzucił Bogdan, bo z tego co wywnioskowałem z memów, to problemem jest, że dali brzydką babę do głównej roli. Macie problem, jak do tego konia zwalić w kinie, czy jaki chuj? :beczka:
Chyba, że chodzi o coś innego to wytłumaczcie mi proszę, bo nie mam zamiaru tego oglądać przecież.
Ja jestem zwolennikiem trzymania się oryginału bo prawie zawsze jakaś interpretacja powoduje pogorszenie dzieła. Wrzucanie brzydkich aktorów, zmienianie płci postaci lub koloru skóry urażam za debilne, bo jakbym chciał pooglądać pasztety to bym poszedł na basen albo do lekarza a jak kolorowych to do Afryki albo rajchu :mamed: A co do omawianego filmu to ponoć dno przeznaczone niewiadomo dla kogo bo dzieci wynudzone, dla młodzieży za płytkie i jak i dla dorosłych. Disney znów błysnął i stworzył gówniane dzieło za setki milionów :pociesznymirek:

Wyobraź sobie że nas matke kurwe która rzuciła Twojego ojca który był w porządku i przyprowadziła do chaty murzyna który żyje na koszt Twojej matki, leje ją, Ciebie i urządza sobie meline na nie swoim kwadracie.
Właśnie tak widzę psucie oryginałów do których ludzie mają sentyment z dzieciństwa.
Myślę że porównanie trafne :conorsalute:

Wyobraź sobie że masz córkę czy dwie i chciałbyś je zabrać do kina. Nie wybierzesz "obcy vs predator 4" czy co tam leci tylko pewnie "Śnieżkę". W kinie zamiast krasnoludków twoje dzieci oglądają 7 magicznych istot. Tylko aktywność rodziców/konserwatystów sprawiła że jest to tylko słaby film a nie lewacka propagandówka

Attachments

• f0-vtttxgaqyn3q_d95q.jpg
    f0-vtttxgaqyn3q_d95q.jpg
    129.1 KB · Views: 38

Mam kilka przemyśleń. 1 zdecydowanie lepiej jest uciekać na enduro, zjedziesz sobie między bloki po kilku schodach i pościg zgubiony 2 wycofać to łiłu łiłu, fatalnie się przez to ogląda psuje cały film uważam że powinni mieć głośniki i puszczać z nich lot Walkirii Wagnera na pełnej. W dobie social mediów był by to strzał w 10, dużo więcej wyświetleń i lajków a i jest to już w domenie publicznej więc nie musieli by nic płacić. Mam dużo więcej równie dobrych pomysłów jak by ktoś chciał mi zapłacić.

Back