Bambo
UFC Middleweight
Uwielbiam jak się dorosłe chłopy podniecają bajkami dla małych dziewczynek czy innymi avengersami.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nie ma co się podniecać, to tylko bajka dla dzieciUwielbiam jak się dorosłe chłopy podniecają bajkami dla małych dziewczynek czy innymi avengersami.![]()
Nie było żadnej kielbasy...
Śliczną młoda kuciapka..
Na pewno kurwa...zwyrole.
No zdjęć nie robiłem, korzystałem z tego pięknego czasu...Taaa bo nie masz, proste
![]()

Ja mam to w dupie kto to ogląda bo sam nie zamierzam ale póki służy to jako narzędzie propagandowe by prać dzieciom mózgi to ludzie mają prawo po tym jechać i nie przechodzić obok tego obojętnieUwielbiam jak się dorosłe chłopy podniecają bajkami dla małych dziewczynek czy innymi avengersami.![]()
No zdjęć nie robiłem, korzystałem z tego pięknego czasu...
![]()
Długo szukałeś gifa po daniu reakcji...

W chuj, muszę go sobie dodać do zakładekDługo szukałeś gifa po daniu reakcji...![]()
Poza tym w pracy jestem 
Nie ma co się podniecać, to tylko bajka dla dzieci
Ale ja nie o lpg w bajkach, bo to wiadomo, że jebać.Ja mam to w dupie kto to ogląda bo sam nie zamierzam ale póki służy to jako narzędzie propagandowe by prać dzieciom mózgi to ludzie mają prawo po tym jechać i nie przechodzić obok tego obojętnie

Ja jestem zwolennikiem trzymania się oryginału bo prawie zawsze jakaś interpretacja powoduje pogorszenie dzieła. Wrzucanie brzydkich aktorów, zmienianie płci postaci lub koloru skóry urażam za debilne, bo jakbym chciał pooglądać pasztety to bym poszedł na basen albo do lekarza a jak kolorowych to do Afryki albo rajchuAle ja nie o lpg w bajkach, bo to wiadomo, że jebać.
Pisałem o tej konkretnej, co wrzucił Bogdan, bo z tego co wywnioskowałem z memów, to problemem jest, że dali brzydką babę do głównej roli. Macie problem, jak do tego konia zwalić w kinie, czy jaki chuj?
Chyba, że chodzi o coś innego to wytłumaczcie mi proszę, bo nie mam zamiaru tego oglądać przecież.
A co do omawianego filmu to ponoć dno przeznaczone niewiadomo dla kogo bo dzieci wynudzone, dla młodzieży za płytkie i jak i dla dorosłych. Disney znów błysnął i stworzył gówniane dzieło za setki milionów 
No i taką recenzję szanuję.A co do omawianego filmu to ponoć dno przeznaczone niewiadomo dla kogo bo dzieci wynudzone, dla młodzieży za płytkie i jak i dla dorosłych. Disney znów błysnął i stworzył gówniane dzieło za setki milionów![]()

Wyobraź sobie że nas matke kurwe która rzuciła Twojego ojca który był w porządku i przyprowadziła do chaty murzyna który żyje na koszt Twojej matki, leje ją, Ciebie i urządza sobie meline na nie swoim kwadracie.Ale ja nie o lpg w bajkach, bo to wiadomo, że jebać.
Pisałem o tej konkretnej, co wrzucił Bogdan, bo z tego co wywnioskowałem z memów, to problemem jest, że dali brzydką babę do głównej roli. Macie problem, jak do tego konia zwalić w kinie, czy jaki chuj?
Chyba, że chodzi o coś innego to wytłumaczcie mi proszę, bo nie mam zamiaru tego oglądać przecież.

Wyobraź sobie że masz córkę czy dwie i chciałbyś je zabrać do kina. Nie wybierzesz "obcy vs predator 4" czy co tam leci tylko pewnie "Śnieżkę". W kinie zamiast krasnoludków twoje dzieci oglądają 7 magicznych istot. Tylko aktywność rodziców/konserwatystów sprawiła że jest to tylko słaby film a nie lewacka propagandówkaAle ja nie o lpg w bajkach, bo to wiadomo, że jebać.
14 koła mandatu i chyba 222 punkty karne![]()
Nie wiem o czym piszeszZa tą dziurę w jezdni w Seulu?
Skurwysyny.
![]()
Fake news albo mistyfikacja. Kierwa nie ten film początkowo dałem
Za tą dziurę w jezdni w Seulu?
Skurwysyny.
![]()