Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do cwelowania w ryj...Ideał !

Biedak z siajomi może sobie pofantazjować…Do cwelowania w ryj...![]()
Czy to nasz niceps?

Chudy ale byk.
To zdjęcie na casting do wyboru miss szczurów bojowychCzy to nasz niceps?![]()
To zdjęcie na casting do wyboru miss szczurów bojowych
A kto powiedział, że on ją dźwignął.Za dużo na sztandze

Chyba też zależy od budowy, mój stary ma potężny bebzon ale przy tym jest dojebany bo całe życie ciężko pracował fizycznie najpierw od nastolatka na kopalni węgla później na emeryturze gospodarstwo i praca za granicą no ale znowu za duże nogi ma żeby go uznać za wielkiego chłopa bo jak wiemy wielki chłop musi mieć nogi jak patyczki, bo rosną ewentualnie od noszenia dużej góry i służą tylko do tego żeby zaprowadzić wielkiego chłopa na siłownie.W realnym świecie są tylko dwie wagi: szczury bojowe i wielkie chłopiska. Jaka jest dokładna granica wagi?
Są jeszcze pilkarze jesli trenuja na piłce lub robia nogi oraz geje ketlamiChyba też zależy od budowy, mój stary ma potężny bebzon ale przy tym jest dojebany bo całe życie ciężko pracował fizycznie najpierw od nastolatka na kopalni węgla później na emeryturze gospodarstwo i praca za granicą no ale znowu za duże nogi ma żeby go uznać za wielkiego chłopa bo jak wiemy wielki chłop musi mieć nogi jak patyczki, bo rosną ewentualnie od noszenia dużej góry i służą tylko do tego żeby zaprowadzić wielkiego chłopa na siłownie.
Z kolei mój brat ważył 100kg już jak chodził do 4 klasy podstawówki no ale nie był wielkim chłopem tylko zwykłym ulańcem i teraz pojawia sie pytanie bo obecnie jest napakowany ale widać mu rzeźbe a jak wiadomo według trenera Pawła to mało męskie czyli chyba jest coś pomiędzy szczurem bojowym a wielkim chłopem bo waga niby duża ale znowu pojawia się problem bo ćwiczy nogi i już mu mówiłem że skończy przez to na wózku inwalidzkim ale mnie nie słucha no i jestem ja szczur bojowy który pewnie by spierdalał w strachu przed wielkim chłopem
No i są jeszcze zwykłe szczury. Takie co wsiadają do auta i niepotrzebne są pasy, bo czujnik nie miga - za mało masy.W realnym świecie są tylko dwie wagi: szczury bojowe i wielkie chłopiska. Jaka jest dokładna granica wagi?
Runmageddony najlepsze czasy.No i są jeszcze zwykłe szczury. Takie co wsiadają do auta i niepotrzebne są pasy, bo czujnik nie miga - za mało masy.
No i jednak uzupełniłbym o czwartą kategorię, dobrze niestety mi znaną. Tutaj już od Parisa, a nie Trenera Pawła a mianowicie: ulane kurwy

Fat fobia już nie istnieje? Przecież otyłość nie jest szkodliwa.![]()
Nie żyje 24-letni tiktoker. Jego pasja była przyczyną śmierci
Popularny twórca treści na TikToku, Efecan Kultur, znany z filmów "mukbang", zmarł w wieku zaledwie 24 lat. Jego śmierć poruszyła społeczność internetową, która znała go z dzielenia się swoim życie...ludzie.fakt.pl![]()
Umar na zawał mordo, to nie z grubości tylko genyFat fobia już nie istnieje? Przecież otyłość nie jest szkodliwa.

To grube kosci go zabiły. Szczególnie te w podbródkuUmar na zawał mordo, to nie z grubości tylko geny
![]()
Tak dla osób z bulimią bo odrazu wyrzygasz wszystko co zeżarłeś bez wykładania palców do gardła