Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i możesz zmarnować okazje na wiele ciekawych opowieści 
Koniec dyskusji, zapraszam wypierdalać do tematu ‚jak być czornym a nie być oszustem’.
Żeby nie było na pusto:
Miłość nie jedno ma imię
Co za mikser kupujesz? Dwu czy czterokanałowy? Sam szukam teraz czterokanałowki jakiejś.Dobry jest jebaniutki.
View attachment 123127
Sprzedaję. Jebany próbuje wmówić, że to on kupił. I dał adres na który mam wysłać.Co za mikser kupujesz? Dwu czy czterokanałowy? Sam szukam teraz czterokanałowki jakiejś.
Ten doktor pewnie widział takie rzeczy jakie nam się nie śniły ale nie powie o tak pojebanych akcjachHali ale żeby zakładac łożysko kulkowe na chuja?
Mam wrażenie, że ten olx to jest teraz takie allegro w latach 2000-2010. Gdzie zamawiało się telefon a przychodził ziemniak.Dobry jest jebaniutki.
View attachment 123127

Pewnie z łożyskiem łatwiej kręcić śmigłem.Ten doktor pewnie widział takie rzeczy jakie nam się nie śniły ale nie powie o tak pojebanych akcjach

Co przychodziło?Mam wrażenie, że ten olx to jest teraz takie allegro w latach 2000-2010. Gdzie zamawiało się telefon a przychodził ziemniak.
![]()
Nie znam waszego językaKartofel.
Po niemiecku żebyś łatwiej zrozumiał
![]()
W polskim słowniku nie ma słowa ziemniak. Jest ziemianka, jest ciemniak, ale ziemniaka nie maAle po polsku nie zrozumiałeś
![]()
Dobry jest jebaniutki.
View attachment 123127
Mam wrażenie, że ten olx to jest teraz takie allegro w latach 2000-2010. Gdzie zamawiało się telefon a przychodził ziemniak.
![]()

Lepiej allegro? Tam chyba prowizje są spore?UWAGA NA OLX! Z osobistych doświadczeń - allegro mam ok. 14 lat, OLX miałem kilka - ilość scamów, rzekomych rosyjskich pieniędzy w tym i baaardzo słabej obsługi klienta jest żenująca - nikomu nie polecam korzystać z tego serwisu! Koleś mi złożył reklamacje do zamówienia mimo, że nie miał racji przynzali mu ją i kazali zapłacić za odesłany produkt kasę nie wiadomo w jakim stani i zawartością odeśle Ci taki produkt wiecej jebania z tytm niż to warto. Mam jako sprzedawca/uzytkowanik 5 gwiazdek, same pozytywne oceny a oni jakiemuś ogryzkowi z pewnie fejkowym kontem (miał zero selli itd.) przyznają rację .... tragedia usunąłem po tej akcji. Dobrze że tylko ok. 130 ziko na tym chujstwie straciłem....
OLX CHUJ IM W DUPE I NIE POLECAM!![]()
lepiej jak nie masz to albo załóż albo dej no znajomemu...Lepiej allegro? Tam chyba prowizje są spore?

Tylko że ja się chcę paru zbytecznych gratów pozbyć i nie wiem czy allegro ze swoimi prowizjami się opylalepiej jak nie masz to albo załóż albo dej no znajomemu...
tak jedyny minus prowizje ale jak sie ma usługę smart włączoną to suma sumarum sie opłaca a long term nawet oszczędzasz bo nie płacisz za wysyłki i do Ciebie tezn n9e płacą - taki maja biznes plan
W polskim słowniku nie ma słowa ziemniak. Jest ziemianka, jest ciemniak, ale ziemniaka nie ma

Moze na tych farmach trolli macie inne słowniki, niekoniecznie polskie …
ziemniak - znaczenie | definicja | Słownik PWN
Poznaj oficjalną definicję słowa ziemniak ze słownika PWN. Sprawdź w rzetelnym źródle, co oznacza oraz w jakim kontekście może być użyte.sjp.pwn.pl
To jest "postępowa" wykładnia nowego "polskiego" rządu niemająca nic wspólnego z rzeczywistością.Moze na tych farmach trolli macie inne słowniki, niekoniecznie polskie …
ziemniak - znaczenie | definicja | Słownik PWN
Poznaj oficjalną definicję słowa ziemniak ze słownika PWN. Sprawdź w rzetelnym źródle, co oznacza oraz w jakim kontekście może być użyte.sjp.pwn.pl

I pyk, lecisz w pasiak za mowę nienawiści - on jest od tuska.To jest "postępowa" wykładnia nowego "polskiego" rządu niemająca nic wspólnego z rzeczywistością.![]()