Tanio skóry nie sprzedam

1741551501712.jpeg

Co za mikser kupujesz? Dwu czy czterokanałowy? Sam szukam teraz czterokanałowki jakiejś.
Sprzedaję. Jebany próbuje wmówić, że to on kupił. I dał adres na który mam wysłać.

Trzeba było mówić. Dziesięciokanałowy z 4 torami xlr sprzedaję

Mam wrażenie, że ten olx to jest teraz takie allegro w latach 2000-2010. Gdzie zamawiało się telefon a przychodził ziemniak.
:beczka:

UWAGA NA OLX! Z osobistych doświadczeń - allegro mam ok. 14 lat, OLX miałem kilka - ilość scamów, rzekomych rosyjskich pieniędzy w tym i baaardzo słabej obsługi klienta jest żenująca - nikomu nie polecam korzystać z tego serwisu! Koleś mi złożył reklamacje do zamówienia mimo, że nie miał racji przynzali mu ją i kazali zapłacić za odesłany produkt kasę nie wiadomo w jakim stani i zawartością odeśle Ci taki produkt wiecej jebania z tytm niż to warto. Mam jako sprzedawca/uzytkowanik 5 gwiazdek, same pozytywne oceny a oni jakiemuś ogryzkowi z pewnie fejkowym kontem (miał zero selli itd.) przyznają rację .... tragedia usunąłem po tej akcji. Dobrze że tylko ok. 130 ziko na tym chujstwie straciłem....

OLX CHUJ IM W DUPE I NIE POLECAM! :kis:

UWAGA NA OLX! Z osobistych doświadczeń - allegro mam ok. 14 lat, OLX miałem kilka - ilość scamów, rzekomych rosyjskich pieniędzy w tym i baaardzo słabej obsługi klienta jest żenująca - nikomu nie polecam korzystać z tego serwisu! Koleś mi złożył reklamacje do zamówienia mimo, że nie miał racji przynzali mu ją i kazali zapłacić za odesłany produkt kasę nie wiadomo w jakim stani i zawartością odeśle Ci taki produkt wiecej jebania z tytm niż to warto. Mam jako sprzedawca/uzytkowanik 5 gwiazdek, same pozytywne oceny a oni jakiemuś ogryzkowi z pewnie fejkowym kontem (miał zero selli itd.) przyznają rację .... tragedia usunąłem po tej akcji. Dobrze że tylko ok. 130 ziko na tym chujstwie straciłem....

OLX CHUJ IM W DUPE I NIE POLECAM! :kis:
Lepiej allegro? Tam chyba prowizje są spore?

lepiej jak nie masz to albo załóż albo dej no znajomemu... :conorsalute:

tak jedyny minus prowizje ale jak sie ma usługę smart włączoną to suma sumarum sie opłaca a long term nawet oszczędzasz bo nie płacisz za wysyłki i do Ciebie tezn n9e płacą - taki maja biznes plan
Tylko że ja się chcę paru zbytecznych gratów pozbyć i nie wiem czy allegro ze swoimi prowizjami się opyla

jebac to chujstwo. jakbym znalazł tam ułamek wpływów ruskich bo to wypierdolił z Polski jakbym był jakimś ministrem innym tam cudakieem z rządu. ALE wiadomo POLSKA KRAJ SPRAWIEDLIWOSCI I OBYWATELSKOSCI TFU

Back